1. HABERLER

  2. Şahika’dan Aşure Dağıtımı

Şahika’dan Aşure Dağıtımı

Şahika Koleji Muharrem ayı dolayısıyla kamu kurumlarına aşure dağıtımı gerçekleştirdi.Özel Merve Şahika İlkokulu ve Ortaokulu Muharrem ayı dolayısıyla...

A+A-

Şahika Koleji Muharrem ayı dolayısıyla kamu kurumlarına aşure dağıtımı gerçekleştirdi.

Özel Merve Şahika İlkokulu ve Ortaokulu Muharrem ayı dolayısıyla Kaymakamlık, Belediye, Emniyet Müdürlüğü ve diğer dairelere müdürlüklerine aşure ikramında bulundu.

Birlik ve beraberliğin çok daha önem arz ettiği günümüzde barış, huzur, sağlık ve sosyal dayanışmanın bir parçası olarak hayatımızda ayrı bir yeri olan Muharrem ayı ve aşure vazgeçilmezlerimizden. Bu vesileyle toplum hizmeti olarak öğrencilerde bu bilincin yerleşmesi için böyle bir faaliyete imza atan Özel Merve Şahika İlkokulu ve Ortaokulu, kamu kurumu çalışanlarına tatlı bir sürpriz yaptı.

Konuyla ilgili bilgi veren Özel Merve Şahika İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü Okay Baran “Özel Merve Şahika İlkokulu ve Ortaokulunda öğrenim gören her öğrencimizi aynı zamanda sosyal bir birey olarak hayata hazırlamak önceliğimizdir. Birlik ve beraberliğin simgesi olan aşure ve Muharrem ayının dünya barışına ve ülke kardeşliğine vesile olmasını temenni ediyorum.“ dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.