1. HABERLER

  2. EN OLUMLU LİSTE CHP’DE

EN OLUMLU LİSTE CHP’DE

Yerel seçimlere sayılı günler kala siyasi partilerin yayınladığı belediye meclis üyesi adayı listeleri arasında halktan en olumlu tepkiyi, Cumhuriyet...

A+A-

Yerel seçimlere sayılı günler kala siyasi partilerin yayınladığı belediye meclis üyesi adayı listeleri arasında halktan en olumlu tepkiyi, Cumhuriyet Halk Partisi’nin listesi aldı.

 

Yerel seçimlerde belediye meclis üyesi adayları listeleri geçtiğimiz günlerde yayınlandı. Ereğli’de yerel seçime girecek partiler arasında meclis aday listesi olarak vatandaşlardan en olumlu tepkiyi, Cumhuriyet Halk Partisinin listesi aldı.

Ereğli merkez ve beldelerde, Cumhuriyet Halk Partisi’nin listesini değerlendiren vatandaşlar, “Partiler arası geçişlerin olmadığı, tamamı genç ve dinamik, yeni yüzler olan bir liste ile yola çıkan CHP’nin yerel seçimlerde başarı oranını yüksek görüyoruz” dediler.

Öte yandan, meclis listesinin açıklanmasının ardından Cumhuriyet Halk Partisi ilçe Teşkilatı binası ve Esnaf sitesinde bulunan seçim bürosunda büyük bir yoğunluk yaşanıyor. Listenin temiz ve genç olmasından dolayı CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Köksal Filorinalı’yı ve parti yönetimini tebrik ederek destek vermeye gelenlerin sayısı da gün geçerek artıyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.