1. HABERLER

  2. FİLORİNALI’DAN PERŞEMBE PAZARINA ZİYARET

FİLORİNALI’DAN PERŞEMBE PAZARINA ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli Belediye Başkan Adayı Köksal Filorinalı, Perşembe pazarını ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti. Cumhuriyet Halk...

A+A-

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli Belediye Başkan Adayı Köksal Filorinalı, Perşembe pazarını ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.

 

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli Belediye Başkan Adayı Köksal Filorinalı, Perşembe pazarını ziyaret ederek pazarcı esnafı ile sohbet etti. Pazarcı esnafının dertlerini ve sıkıntılarını dinleyen Köksal Filorinalı, semt pazarlarında vatandaşların ve esnafın mağduriyetini giderecek şekilde düzenlemelerin yapılacağı sözünü verdi. Özellikle semt pazarlarının kapalı hale gelmesindeki istekleri de değerlendiren Filorinalı, bu noktada gerekli olan bütün işlemleri yapacaklarını kaydetti.

Pazar esnafının olumlu tepkisini ve desteğini alan Köksal Filorinalı, pazarcı esnafı ile yaptığı sohbette, “Sizlerin desteği ile Ereğli’de yönetime talip olduk. Sizlerin desteği ile, sizlerle birlikte bu kenti yöneteceğiz. Biz, semt pazarlarına sadece seçimden seçime gelmiyoruz. Alışverişlerimizi de semt pazarlarından yapıyoruz ve bu anlamda da pazarcı esnafının sıkıntılarını biliyoruz. Çözüm noktasında da ne gerekiyorsa yapacağız” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.