1. HABERLER

  2. ERDAK 30 Ağustos'ta Yine Zirvede

ERDAK 30 Ağustos'ta Yine Zirvede

Ünü yurt sınırlarını aşan dağcılık kulübü ERDAK, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle düzenlenen tırmanışlarda yine Ereğli’yi temsil edecek.ERDAK...

A+A-

Ünü yurt sınırlarını aşan dağcılık kulübü ERDAK, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle düzenlenen tırmanışlarda yine Ereğli’yi temsil edecek.

ERDAK Başkanı Abdullah Tekin konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Artık uluslar arası alanda da Ereğli’yi başarıyla temsil eden ve tanınırlık kazanan kulübümüzü temsilen üç ayrı ekip olarak 30 Ağustos Zafer Bayramı tırmanışlarına katılıyoruz” dedi. ERDAK Başkanı Tekin, Rize’ye hareketinden önce yaptığı açıklamada, önümüzdeki dönem için ciddi bir altyapı hazırlığı içinde olduklarını, Ereğli’deki öğrencilere dağcılığı sevdirmek için farklı projeler hazırladıklarını da ifade etti. Tekin, Zafer Bayramı tırmanışları ile ilgili olarak ise şöyle konuştu:

 “30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları çerçevesinde Türkiye’nin önemli zirvelerine tırmanış etkinlikleri düzenleniyor. Biz de ERDAK olarak Ereğli’mizi bu tırmanışlarda temsil etmek üzere üç ayrı ekip olarak yola çıkıyoruz. Yine Türkiye’nin önemli zirvelerinde Ereğli’nin ve ERDAK’ın bayrağını dalgalandıracağız. Ben ve ekibim Kaçgar Zirve tırmanışı için Rize’ye, Dernek Yönetim Kurulu üyemiz Nebi Özyavuz ve ekibi Erciyes Zirve Tırmanışı için Kayseri’ye, ERDAK eski Başkanımız Metin Helimoğlu ve ekibi de Aladağlar- Güzeller Zirve Tırmanışı için Niğde’ye gidiyoruz. Bu vesile ile Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını şükranla anarken, tüm Ereğlili hemşerilerimizin ve Türk ulusunun 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyoruz.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.