1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. ERDAL GÖNÜL KAPILARINI ARALIYOR
ERDAL GÖNÜL KAPILARINI ARALIYOR

ERDAL GÖNÜL KAPILARINI ARALIYOR

Cumhur İttifakı AK Parti Ereğli Belediye...

A+A-

Cumhur İttifakı AK Parti Ereğli Belediye Başkan Adayı Adem Erdal, gönül kapılarını aralayarak iz bırakmaya devam ediyor.

Başkan Adayı Adem Erdal, kapı kapı dolaşarak vatandaşlara gül dağıttı. “Biz Ereğli için yüreğimizi verdik, gönüller kazanmaya, bir olmaya, diri olmaya geldik, hemşerilerimin gösterdiği ilgi alaka ve verdikleri desteğe teşekkür ediyorum” dedi.

a19a609c-cbec-40fb-babe-da4e0714f957.jpg

Başkan adayı Adem Erdal’ı karşısında gören vatandaşlarda, Erdal’a ‘hayırlı olsun’ diyerek, “İlk kez bir adayı elinde güllerde kapımızda gördük. Hoş geldiniz sefa getirdiniz. Allah çıktığınız yolda hayırlısını versin, yüzünüzden gülücükler eksik olmasın. Biz seninleyiz, seninle yürüyeceğiz” ifadelerini kullandılar.

d7c393e8-3abc-475d-aedb-aab22c82f7e0.jpg

Erdal gündüz saatlerinde ise esnaflarla kucaklaştı. Kimi zaman eline saz aldı, kimi zaman fırında ekmek pişirdi. Kimi zamanda bir demli çayla esnafla hoş bir sohbete tutuştu. İstek, talep ve sorunları dinledi.

Adem Erdal, MHP İlçe Başkan Yardımcısı Musa Emrem ile birlikte Ereğli Bağımsız Belediye Başkan Adayı Cevdet Dumlu'nun ofisini ziyaret etti, ‘hayırlı olsun’ temennisinde bulundu.

bbdbd461-254a-4334-8e4f-825b5516179a.jpg

“Ereğli'miz için Biriz, Beraberiz” mesajı veren Erdal, “Hepimizin yüreği Ereğli için atıyor. Bu kadim şehre hizmet etmek boynumuzun borcudur. 31 Marttan sonrada projelerimizle Ereğli için, Ereğlili hemşerilerimiz için hizmet üretmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.