1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. “EREĞLİ TEK YÜREK OLMALI”
“EREĞLİ TEK YÜREK OLMALI”

“EREĞLİ TEK YÜREK OLMALI”

Bağımsız Belediye Başkan adaylığını açıkladığı günden...

A+A-

Bağımsız Belediye Başkan adaylığını açıkladığı günden itibaren Ereğli genelinde genç- yaşlı, kadın-çocuk, sağcı-solcu, kentli-çiftçi, dağlı-ovalı ayrımı yapmadan tüm gönüllere hitap etmeye çalışan Hüseyin Oprukçu, halkı Ereğli için tek yürek olmaya davet etti.

1-241.jpg

                Gelecek nesiller için girişimlerin bu günden yapılması gerektiğini ifade eden Oprukçu, “Ereğli’yi geleceğe taşımak için birlikte çok çalışacağız. Bizim insanımız girişimcidir ve biz bu şehrin kaynaklarını iyi biliyoruz. Hep birlikte işsizlik kaygısının olmadığı, çevre kirliliğinin az, üretimin fazla olduğu bir şehir için tek yürek olacağız ve birlikte başarmanın mutluluğunu yaşayacağız” dedi.

                Yoğun bir seçim süreci yaşamasına ve toplantıların sıklığına rağmen ev ve esnaf ziyaretlerine devam eden Oprukçu, kurum ve kuruluşların temsilci ve yöneticilerini de ihmal etmeden gezilerini sürdürüyor.

4031ba58-8a5a-404e-9196-0a1475d16b25.jpg

                Birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek bazılarına gerekli dersin verilebileceğini dile getiren Oprukçu, “Meclis üyeliği için aday olarak gösterilen birbirinden değerli adaylar arasındaki seçiminizi tabiî ki yapacaksınız. Ancak siyasi görüşünüz ne olursa olsun, Ereğli için Belediye Başkanlık oyunuza ben talibim. İstihdam oluşturmak için, kentin ihtiyaçlarının giderilmesi için, mahallelere hizmet akışı için ve çocuklarımızın geleceği için çok geç kalmadan ve sonradan üzülmemek için tek yürek olalım istiyorum” şeklinde konuştu.

2191f8d0-8214-42d9-b9e0-801c0a5b428a.jpg

55512cba-28e3-4453-b726-bca9f5b04b07.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.