1. HABERLER

  2. Eredem’den Başkana Ziyaret

Eredem’den Başkana Ziyaret

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’yu makamında ziyaret eden Eredem Pastaneleri sahibi Abdi Kekeç, bir dönem içerisinde Ereğli için önemli projelere...

A+A-

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’yu makamında ziyaret eden Eredem Pastaneleri sahibi Abdi Kekeç, bir dönem içerisinde Ereğli için önemli projelere imza atan ekibin ikinci dönem için yeniden seçilmesi gerektiğini söyledi.

 

Eredem Pastaneleri sahibi Abdi Kekeç ve Muhasebe Müdürü Abdurrahman Solmaz, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’yu makamında ziyaret ederek, ikinci dönem başkanlık seçimlerinde başarı dileklerinde bulunarak, destek olacakları sözünü verdiler.

Ereğli’nin belediyecilik açısından son yıllarda önemli başarılara imza attığı görüşünü savunan Eredem Pastaneleri yöneticileri, Hüseyin Oprukçu ve ekibini kutladıklarını ifade ederek, kendisine Maraş’ta yıllar önce karla yapılan dövme dondurma helkesinin minyatürünü ve zamanı iyi kullanması için başkanın resminin kullanıldığı duvar saati hediye ettiler.

Yapılan ziyaretten büyük bir memnunluk duyduğunu ifade eden Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, çok zor şartlar altında 56,5 aylık bir zaman dilimi içerisinde hizmet ürettiklerini ifade ederek, “Hacizler, yokluklar ve ödeme sıkıntıları içerisinde, ancak halkımızın ve Rabbülaleminin katkılarıyla hizmet üretmeyi başardık. Bir taraftan geçmiş dönemin biriken borçlarını, diğer taraftan bu dönem yapılan işlerin ödemelerini gerçekleştirirken, ne bize güvenenleri, ne de bağlı bulunduğum partimin boyunlarını büktürecek bir uğraş içerisinde olmadık. Karşımıza çıkartılan hiçbir zorluğa boyun eğmeden hizmet üretmenin çabası içerisinde olduk. Kimsenin cesaret edemediği projeleri yaparken, Ereğli’nin geleceğini şekillendirecek olan Akhüyük Termal Tesislerinin de ilk adımını atmayı başardık. Bütün bunları sizin gibi düşünen, yani Ereğli Sevdalılarının sayesinde gerçekleştirdik. Bizi çıktığımız bu yolda yalnız bırakmayan bütün Ereğli halkını sizlerin aracılığı ile bir kez daha selamlıyorum” şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.