1. HABERLER

  2. Köy Yolunda Kanalizasyon Çalışması

Köy Yolunda Kanalizasyon Çalışması

Ereğli Belediyesi tarafından ilçe genelinde alt yapı ve yenileme çalışmaları hız kesmeden sürdürüyor. Ereğli Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü...

A+A-

Ereğli Belediyesi tarafından ilçe genelinde alt yapı ve yenileme çalışmaları hız kesmeden sürdürüyor.

 

Ereğli Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri   Ereğli İlçe merkezindeki kanalizasyon sorununun yapılan çalışmalar ile neredeyse tamamının çözüme kavuştururken, yeni yerleşim bölgeleri ve merkez köylere yakın yerleşim alanlarında da alt yapı hat çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, ekiplerin Koraş Mevkii’nde Hacı Memiş Köyü yolunda bulunan Şehit Mehmet Tüfekçi sokakta kanalizasyon ana hat yapım çalışmalarının hızla devam ettiğini söyledi.

Başkan Oprukçu, alt yapı sorunları tamamlanan bölgelerde üst yapılanmaların daha hızlı olarak hayata geçirildiğini belirterek, “Kanalizasyon ve su hattı çalışmaları yani alt yapı sorunları tamamlanan bölgelerdeki bütün üst yapı, yol, kaldırım vs gibi hizmetleri hızla gerçekleştirdik. Ancak yeni yerleşim alanları ve köylerimizin bulunduğu merkezlere yakın yerleşim bölgelerinde de zaman zaman duyulan ihtiyaç üzerine alt yapı çalışmalarını gerçekleştiriyoruz” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.