1. HABERLER

  2. Sanayi Bölgesi Kışa Hazırlanıyor

Sanayi Bölgesi Kışa Hazırlanıyor

Ereğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Yeni Sanayi bölgesinde asfaltlama çalışmalarından sonra şimdide yağmur ve kar sularının logarlara...

A+A-

Ereğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Yeni Sanayi bölgesinde asfaltlama çalışmalarından sonra şimdide yağmur ve kar sularının logarlara taşınması amacıyla yol kenarlarında oluklu taş döşeme çalışmasını tamamlıyor.

 

Ereğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Sanayi bölgesinde başlatılan asfalt, kilitlitaş, kaldırım ve bordür çalışmalarının ardından  şimdide yağmur ve kar sularının logarlara taşınması amacıyla yol kenarlarında oluklu taş döşeme çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Sanayi esnafı, sanayi içi yollarının asfaltlanmasından sonra oluklu taş döşenerek yağışların oluşturacağı su birikintilerinin logarlara taşınması amacıyla yapılan çalışmaların son derece yerinde olduğu görüşünü savundular.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu ise, sanayi bölgesindeki yol asfaltlama, kaldırım ve bordür çalışmalarından sonra, şimdide suların birikinti oluşturmaması için başlatılan oluklu taş döşeme çalışmalarının sanayi esnafı ve Ereğli halkı için önemli bir hizmet olduğunun altını çizdi.

Belediye Başkanı Oprukçu, hız kesmeden ekiplerin çalışmalara devam ettiğini ifade ederek, “Bizim programımızda yeni sanayi bölgesi yol kenarlarında oluklu taş döşeme çalışmaları yer alıyordu. Kentin dört bir tarafında programımıza uygun olarak yol ve kaldırım çalışmalarını gerçekleştirdik. Ancak Yeni Sanayi bölgesinde kaldırım ve bordür çalışmalarını tamamlamamıza rağmen, elimizde gerekli malzeme bulunmadığı için yağmur ve kar sularının birikintilerini logarlara taşıyacak oluklu taş döşeme işlemi bu güne kalmıştı. Şimdi ekiplerimiz onu da gerçekleştiriyor” şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.