1. HABERLER

  2. EREĞLİ AK PARTİ DANIŞMA MECLİSİ 41. KEZ TOPLANDI

EREĞLİ AK PARTİ DANIŞMA MECLİSİ 41. KEZ TOPLANDI

Ak Parti Ereğli 41. İlçe Danışma Kurulu Meclisi toplantısı Ak Parti binasında gerçekleştirildi. İlçe Parti Binasında gerçekleşen toplantıya, Ereğli...

A+A-

Ak Parti Ereğli 41. İlçe Danışma Kurulu Meclisi toplantısı Ak Parti binasında gerçekleştirildi. İlçe Parti Binasında gerçekleşen toplantıya, Ereğli Koordinatörü Seyit Ali Tekeli, Halkapınar İlçe Koordinatörü Mustafa Özkan, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Büyüktorun, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Belediye Başkan Yardımcısı Zuhal Savaş, Büyükşehir Belediye Encümen Üyesi Ömer Eğer, Büyükşehir Meclis Üyeleri, Ereğli Belediye Meclis Üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Keziban Çatlı, Gençlik Kolları Başkanı Murat Tatlısu ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Büyüktorun, göreve geldiği günden bu yoğun bir mücadele ortaya koyduk. Yeni Türkiye yolunda emin adımlarla yürüyoruz. Halkın haklı ve güçlü olanın yanında yer alıyoruz, dedi.

Başkan Büyüktorun, kimseyi kırmadan, üzmeden hizmet etme anlayışını ortaya koymaları gerektiğine dikkat çekerek danışma meclisinin hayırlı olmasını diledi.

Ereğli Belediye Başkanı Özgüven, Kapalı sulama sisteminde son aşamaya gelindiğini ifade ederek, Kapalı Sulama sisteminde birlik başkanlarının kendi yönetimlerince karar alarak protokol imzalayacaklarını ve DSİ ile en kısa sürede topu protokol imzalanıp ihale aşamasına çıkılacağının ve biran önce projeyi başlatacaklarını vurgulayarak Ereğli için yapılacak yeni yatırımlar hakkında da bilgi verdi, Seçim öncesi bu yatırımların gerçekleşeceğini belirtti.

Yeni bir kongre sürecine girdiklerini belirten Koordinatör Tekeli, “Bizim şahsi menfaatlerimiz üzerinde olan şey ülke menfaatleridir. Biz her seçimden oylarımızı artırarak çıktık. Aldığımız güvenoyunu boşa çıkarmadık. Sizlerde bu iradeye sahip çıktınız. Hep birlikte daha güzel hizmetler için birlikteliğimizi korumak zorundayız” diye konuştu. Türkiye’de birçok şeyin değiştiğinin altını çizen Tekeli, “Değişen şeyler hep nezaket çerçevesinde oluyor” şeklinde konuştu. “Bizim temel amacımız ülkemize ve milletimize hayırlı hizmetler sunmak, ülke kalkınmasını sağlamak ve adaleti uygulamaktır. AK parti ailesi olarak üzerimize düşen sorumluluğun farkındayız. İktidar olmak kolay olmadı. Millet kendi iradesini ortaya koymak istediğinde bir takım güçlerin çalışması oldu. Bugünde partimizin üzerinde oyunlar oynandığını biliyoruz” dedi.

41. Danışma Meclisi toplantısı istek ve temenniler bölümü ile son buldu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.