1. HABERLER

  2. Güreşçilere Plaket Takdim Eden Özgüven,

Güreşçilere Plaket Takdim Eden Özgüven,

“DEĞERLERİMİZE SAHİP ÇIKACAĞIZ”Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Durmuş Kuzucu tarafından organize edilen arabaşı etkinliğine katıldı.Başkan...

A+A-

“DEĞERLERİMİZE SAHİP ÇIKACAĞIZ”

Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Durmuş Kuzucu tarafından organize edilen arabaşı etkinliğine katıldı.

Başkan Özgüven’in yanı sıra ilçe protokolü, davetliler ve eski güreşçilerin katıldığı program Er-Me-Er tesislerinde yapıldı.

Arabaşı ikramıyla başlayan programda kısa bir konuşma yapan Durmuş Kuzucu, programa iştirak edenlere teşekkür etti.

Belediye Başkanı Özkan Özgüven ise birlik ve beraberliğin sergilendiği arabaşı programının muhabbet için bahane olduğunu ifade etti.

Özgüven programın özel konukları olan eski güreşçilerin Ereğli’nin değerleri olduğunu belirttiği konuşmasında, “değerlerimize sahip çıkacağız” dedi.

Ereğli’nin kültüründe güreşin farklı bir yeri olduğunu söyleyen Özgüven Pakistan, İran, Finlandiya, Japonya gibi ülkelerin sporcularının Ereğli’ye gelerek Ereğlili güreşçilerle müsabakaya çıktıklarını kaydetti.

“Ereğli’nin tanıtımına, sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağlayan değerli güreşçilerimiz Burhan Soylu, İsmail İçme, Halil Özkan, Seyyar Aksoylu, Süleyman Ünver Hikmet Aksoylu, Fethi Mete ve Hüseyin Şahin’e teşekkür ediyorum” diyen Özgüven, Ereğli’de güreşin yeniden canlanması için somut adımlar attıklarını vurguladı.

Gençlerin bu spora gönül vermelerini isteyen Özgüven Ereğli Belediyespor çatısı altında ata sporu güreşin yeniden hayat bulacağını söyledi ve güreşçilere plaket takdim etti.

Kendilerine gösterilen ilgi ve alakaya teşekkür eden güreşçiler ise gençlere bu sporu sevdirmek için öncülük edeceklerini vurguladılar.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.