1. HABERLER

  2. Ereğli Belediyesi Camilere Desteğini Esirgemiyor

Ereğli Belediyesi Camilere Desteğini Esirgemiyor

Ereğli Belediyesi, kent merkezinde bulunan Cami ve Mescitlerin ihtiyaçlarının giderilmesi hususunda desteklerine devam ediyor.“Hizmette Sınır Yoktur”...

A+A-

Ereğli Belediyesi, kent merkezinde bulunan Cami ve Mescitlerin ihtiyaçlarının giderilmesi hususunda desteklerine devam ediyor.

“Hizmette Sınır Yoktur” mantığı ile çalışmalarına aralıksız devam eden Ereğli Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı gereği cami ve mescitlerin ihtiyaçlarını bir bir gideriyor. Çimencik mahallesi Uhud Camiindeki ihtiyaca binaen fosseptik çukur çalışmalarını yürüten Ereğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, çalışmalarını kısa sürede tamamlayarak cami görevlisi ve cemaatinin isteğini yerine getirdiler. 

Uhud Camii İmam Hatibi Erol Can Ereğli Belediyesinin gerçekleştirdiği bu hizmetten dolayı teşekkür ederek, camilerle ilgili ihtiyaç olan her şeyde Başkan Özkan Özgüven’in desteğini hep yanlarında gördüklerini ve cemaatinde bu konuda çok memnun olduğunu ifade etti. 

Belediye olarak ibadethanelerin ve eğitim kurumlarının kendileri için ayrı bir önem taşıdığını açıklayan Belediye Başkanı Özkan Özgüven ise camilerin ve eğitim kurumlarının ihtiyaçlarının çözüme kavuşması için belediye olarak ellerinden gelenin en iyisini yapma çaba ve gayreti içerisinde olduklarını kaydetti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.