1. HABERLER

  2. Yeni Stadyum Türkiye’yi Gururla Temsil Edecek

Yeni Stadyum Türkiye’yi Gururla Temsil Edecek

Yapımı tamamlanan yeni stadyumdaki çim serme çalışmalarını yerinde inceleyen Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Türkiye’yi gururla...

A+A-
Yapımı tamamlanan yeni stadyumdaki çim serme çalışmalarını yerinde inceleyen Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Türkiye’yi gururla temsil edecek stadyumu Türk sporuna, Konya’ya ve Türkiye’ye kazandırmaktan mutluluk duyduklarını söyledi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, yapımı tamamlanan yeni stadyumdaki çim serme çalışmalarını yerinde inceledi. Stadyumda çim serme işleminin bir iki gün içinde tamamlanacağını kaydeden Başkan Akyürek, “Başta yaşadığımız şanssız süreç dışında Türkiye’de en hızlı yapılan stadyum, Konya Stadyumu oldu. Müteahhit firmaya, çalışan arkadaşlarımıza, emek veren herkese teşekkür ediyorum. 7-8 ay içinde ortaya çıkan eser gerçekten gurur duyulabilecek bir eser. 42 bin kişilik, UEFA kriterlerine uygun stadyumu Konya’mıza ve ülkemize kazandırdığımız için mutluyuz” dedi. Yeni stadyumu sportif başarı ve güçlü bir takımla da bütünleştirmek gerektiğini kaydeden Başkan Akyürek, “Konya halkının bu esere sahip çıkmasını diliyoruz. Konyaspor’u ve Konya stadyumunu yalnız bırakmasınlar. Burayı dolu dolu görmek istiyoruz. Böylece hem Konyaspor’a hem de Konya’da sporun güçlenmesine önemli destek verilmiş olacaktır” diye konuştu. Başkan Akyürek, yeni stadyumu Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da ilgi ile takip ettiği vurgulayarak, Türkiye’yi gururla temsil edecek bu eseri Türk sporuna, Konya’ya ve Türkiye’ye kazandırmaktan mutluluk duyduklarını da sözlerine ekledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.