1. HABERLER

  2. Ereğli Belediyesi, Cenaze Hizmetleri İle Takdir Topluyor

Ereğli Belediyesi, Cenaze Hizmetleri İle Takdir Topluyor

Örnek projelerle ilçe halkının hayatını kolaylaştırıcı hizmetler üreten Ereğli Belediyesi, 24 saat hizmet sunduğu cenaze hizmetleri ile takdir topluyor.Belediyeciliğin...

A+A-

Örnek projelerle ilçe halkının hayatını kolaylaştırıcı hizmetler üreten Ereğli Belediyesi, 24 saat hizmet sunduğu cenaze hizmetleri ile takdir topluyor.

Belediyeciliğin doğumdan ölüme kadar hizmet gerektiren bir anlayışa hitap ettiğini ifade eden Belediye Başkanı Özkan Özgüven, “Vatandaşlarımızın iyi günlerinde yanında olduğumuz gibi zor günlerinde de yanında olmaya çalışıyoruz. Cenazesi olan vatandaşlarımızın Belediyemize müracaatının ardından cenazenin ev yada morgdan alınarak taşınması, bay ve bayan gassallar tarafından yıkanıp kefenlenmesi, mezar yerinin hazırlanması ve defin gibi süreçlerin tamamı Cenaze Hizmetleri birimimiz tarafından yapılıyor. Amacımız vatandaşlarımıza hangi konu olursa olsun kaliteli hizmet vermektir. Bu doğrultuda verdiğimiz cenaze hizmetinden vatandaşlarımızın takdirle bahsetmesi bizim için önemlidir. 150 bin kişiden aldığımız güçle daha hayırlı hizmetler sunmaya gayret edeceğiz” dedi.

Özgüven, vatandaşların Ereğli Belediyesi cenaze hizmetleri için 710 07 07 numaralı Alo Belediye Hattını aramasının yeterli olacağını da sözlerine ekledi.

“Belediyemizin bu acı günümüzde yanımızda olması bizleri memnun ediyor” diye konuşan vatandaşlar ise, “Böyle bir hizmete imza atan Belediye Başkanımız Özkan Özgüven ve ekibine teşekkür ederiz. Bu tür örnek projelerin devamını bekliyoruz” diye konuştular.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.