1. HABERLER

  2. KİKAD Üyeleri Kuruluş Yılı Zirvesine Katıldı

KİKAD Üyeleri Kuruluş Yılı Zirvesine Katıldı

Kısa adı TÜRKONFED olan Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonunun 10. kuruluş yıldönümü etkinlikleri İstanbul Sabancı Centerda gerçekleştirildi.Etkinliklere...

A+A-

Kısa adı TÜRKONFED olan Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonunun 10. kuruluş yıldönümü etkinlikleri İstanbul Sabancı Centerda gerçekleştirildi.

Etkinliklere Konya İş Kadınları Derneği (KİKAD) üyeleri de katıldı. TÜRKONFED’in kuruluş yılı zirvesiyle ilgili bilgi veren KİKAD Başkanı Aysun Nurullahoğlu, “Konya İş Kadınları (KİKAD) Derneği olarak Konya’yı temsilen 7 kişilik yönetim kurulu üyelerimizle 10. kuruluş yılı etkinliklerine katıldık. Başbakan Yardımcımız Sayın Ali Babacan ve Türkiye genelinden iş adamları, iş kadınlarının da hazır bulunduğu etkinliklerde TÜSİAD eski Başkanları Arzuhan Doğan Yalçındağ ve Ümit Boyner gibi Türkiye’nin ünlü iş kadınlarıyla da görüşme imkânımız oldu. Konya’dan iş kadınlarımızın bu programda temsil edilmesi bizleri oldukça memnun etmiştir” dedi.

TÜRKONFED’in 10. kuruluş yıldönümü etkinliklerine iş kadınlarının damgasını vurduğunu hatırlatan KİKAD Başkanı Aysun Nurullahoğlu, “Kadın girişimcilerimizin sayısını artırarak bu tür etkinliklerde daha fazla sesimizin çıkmasını arzu etmekteyiz. KİKAD olarak Konyalı iş kadınlarımızı bir çatı altında toplamaktan dolayı oldukça mutluyuz. 2015 yılında da etkinliklerimiz ve çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.