1. HABERLER

  2. Ereğli Belediyesi Zübeyde Hanım Anaokulu Açıldı

Ereğli Belediyesi Zübeyde Hanım Anaokulu Açıldı

Ereğli Belediyesi Zübeyde Hanım Anaokulu yeni eğitim öğretim döneminin startını verdi.Oğuz Ata Tesislerinde yer alan Ereğli Belediyesi Zübeyde Hanım...

A+A-

Ereğli Belediyesi Zübeyde Hanım Anaokulu yeni eğitim öğretim döneminin startını verdi.

Oğuz Ata Tesislerinde yer alan Ereğli Belediyesi Zübeyde Hanım Anaokulu’nun yeni eğitim öğretim dönemi açılışına Ereğli Kaymakamı Şakir Erden, Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Milli Eğitim Müdürü Rahim Çimen, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Milli eğitim Müdürü Rahim Çimen Ereğli Belediyesi Zübeyde Hanım kreşinin Belediye tarafından MEB’e devredildiğini ve bugün Anaokulu olarak açılışının yapıldığını söyledi.

Çimen Başkan Özgüven’e teşekkür ederek, “Sayın Özgüven Milli Eğitime ve bize büyük destek verdi. Ereğli’ye hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Belediye Başkanı Özkan Özgüven ise, sıcak bir yuvanın açılışından mutluluk duyduğunu ifade etti.

“Burası Belediyemiz ukdesinde olan bir kreşti. Çocuklarımıza eğitimin uzman kişiler tarafından verilmesi taraftarıydık ve Kaymakamımızla yaptığımız görüşme sonrası Milli Eğitim Müdürlüğüne devrettik” diyen Başkan Özgüven, buranın artık Anaokulu olarak işlevini sürdüreceğini ve buranın kendileri için ayrı bir yerinin olduğunu belirterek açılışın hayırlı olmasını diledi.

Kaymakam Erden ise konuşmasında; “Ereğli’mize güzel bir Anaokulu kazandırdık. Burada en büyük pay Belediye Başkanımız Özkan Özgüven’e ve Milli eğitim Müdürümüze ait. Ben hayırlı olsun dileklerimi sunuyorum” dedi.

Konuşmaların ardından kesilen kurdele ile Zübeyde Hanım Anaokulu hizmete açıldı.

Ereğli Belediyesi Zübeyde Hanım Anaokulu 1 Müdür, 7 Öğretmen ve 2 personel ile 120 öğrenciye hizmet verecek.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.