1. HABERLER

  2. Ereğli Belediyesinde Mobil Uygulama Dönemi

Ereğli Belediyesinde Mobil Uygulama Dönemi

“ Kentinize Dokunun! Dokunmak İletişimdir…”diyen Ereğli Belediyesi teknolojiyi yakından takip ediyor.Teknoloji tabanlı kentsel yönetim sürecinin önemli...

A+A-

“ Kentinize Dokunun! Dokunmak İletişimdir…”diyen Ereğli Belediyesi teknolojiyi yakından takip ediyor.

Teknoloji tabanlı kentsel yönetim sürecinin önemli uygulamalarından biri olan Belediye Mobil Uygulaması sayesinde kullanılan mobil cihazlarla zaman ve mekana bağlı kalmaksızın önemli belediyecilik faaliyetleri gerçekleştirilmektedir.

Belediye Mobil Uygulamasıyla Ereğli ve Ereğli dışındaki vatandaşlar  belediye hakkındaki her türlü haber ve duyuruya tek noktadan ulaşabilmekte ,öneri ve şikayetlerini ilgili kişilere en hızlı biçimde iletebilmektedirler.

Teknolojinin insanlara sunduğu bu eşsiz hizmetten faydalanarak haber ve duyurularla vatandaşların anında yanında olan Ereğli Belediyesi geçtiği bu uygulama ile teknolojiyi adım adım takip ettiğini bir kez daha göstermektedir.Tablet bilgisayar ve Android ,IOS işletim sistemli akıllı telefon kullanımlarının artmasına bağlı olarak mobil uygulamayı hayata geçiren Ereğli Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, “ Kentinize Dokunun! Dokunmak İletişimdir…” sloganıyla henüz kullanıma başlanan uygulama ile Ereğli ve Ereğli Belediyesi bundan böyle Android ve IOS işletim sistemli cep telefonlarında olacak.

Vatandaşa büyük kolaylığın sağlanması amaçlanan bu yeni uygulama ile ilgili Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu ;” Ereğli’mizin geleceğine yönelik hayati önem taşıyan projeleri gerçekleştirip,şehrimizin sırtında kambur olan sorunları bir bir çözüme kavuştururken bilgi teknolojilerine bağlı yaşanan değişimlere de ayak uydurarak,Belediyemizin teknolojik altyapısını gün geçtikçe yenileyip ,gerek belediyecilik hizmetlerinin sunumu, gerekse vatandaşın hizmetlere daha kolay erişiminin sağlanması amacıyla mobil uygulamayı hayata geçiriyoruz.Bugüne kadar web sitesi,web tv, güncel haberler, bildirimler ve kent rehberi uygulamalarını hayata geçirdik.Şimdi ise teknolojik anlamda bir adım öteye giderek Mobil uygulamayı  hayata geçirdik.Böylece Belediyemizin her türlü çalışması, projeleri ve etkinliklerine vatandaşlarımızın kolayca erişebilmelerine imkan sağlamış bulunuyoruz.Özellikle sıla hasreti çeken memleket sevdalısı hemşerilerimizin Ereğli’mizi ve Ereğli’mizde yaşanan gelişim ve değişimleri daha yakından takip edebilmelerinin teknolojik anlamda zeminini oluşturduk.Belediyemize ve Ereğli’mize hayırlı olsun “ dedi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.