1. HABERLER

  2. Başkanlar Meclis İçin Aday

Başkanlar Meclis İçin Aday

Belkaya, Kutören ve Aziziye Kasabası Belediye Başkanları Ereğli Belediye Meclis Üyeliği adaylığı için MHP Ereğli İlçe Başkanlığında yaptıkları...

A+A-

Belkaya, Kutören ve Aziziye Kasabası Belediye Başkanları Ereğli Belediye Meclis Üyeliği adaylığı için MHP Ereğli İlçe Başkanlığında yaptıkları başvuru formuyla müracaat ettiler.

 

Ereğli’ye bağlı Belkaya, Kutören ve Aziziye Kasabaları Belediye Başkanları Ereğli Belediye Meclis Üyeliği adaylık başvuru formlarını MHP İlçe Başkanı İrfan Aksoy’a teslim ettiler.

Belkaya Belediye Başkanı Mehmet Şen, Kutören Belediye Başkanı Nurettin Karkın ve Aziziye Belediye Başkanı Kemal Uzundere, 2014 yılında yapılması planlanan yerel seçimler öncesi Milliyetçi Hareket Partisi Ereğli İlçe Başkanlığına gelerek ilçe başkanı İrfan Aksoy ile bir süre görüşerek Ereğli Belediye Meclis Üye adaylığı için başvurularını yaptılar.

MHP Ereğli İlçe Başkanı Aksoy, 2009 yerel seçimlerinde kasaba halklarının teveccühü ile belediye başkanı seçilen ve bu zamana kadar geçen süre içerisinde başarılı bir yönetim gösteren üç belde başkanını da kutlayarak, “Milliyetçi Hareket Partisi saflarında seçimi kazanan ve yaptıkları çalışmalar ile halkın teveccühünü kazanan bu üç değerli dava arkadaşıma gösterdikleri başarılar nedeniyle teşekkür ediyor, önümüzdeki yerel seçimlerde Belediye Meclis Üyeliği aday adaylığı başvurularını mutlulukla kabul ediyorum. Rabbimden dilerim başarılarına belediye meclis üyesi olarak devam ederler” şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.