1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. EREĞLİ BELEDİYESİ’NDEN ANLAMLI SERGİ ‘FOTOĞRAFLARLA 15 TEMMUZ 2016’
EREĞLİ BELEDİYESİ’NDEN ANLAMLI SERGİ ‘FOTOĞRAFLARLA 15 TEMMUZ 2016’

EREĞLİ BELEDİYESİ’NDEN ANLAMLI SERGİ ‘FOTOĞRAFLARLA 15 TEMMUZ 2016’

Ereğli Belediyesi Yunus Emre Meydanı 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkı’nda Fotoğraflarla 15 Temmuz 2016 konulu resim sergisi açıldı.

A+A-

        Ereğli Belediyesi Yunus Emre Meydanı 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkı’nda Fotoğraflarla 15 Temmuz 2016 konulu resim sergisi açıldı. Sergi açılış programına Ereğli İlçe Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Ereğli Cumhuriyet Başsavcısı Alparslan Ağcakale, Ereğli Garnizon Komutanı Binbaşı Adem Tol, Daire Müdürleri, Ereğli AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Büyüktorun ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri,  Belediye Meclis Üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, Muhtarlar ve birçok vatandaş katıldı.

img_1880.jpg

        15 Temmuz’u fotoğraflarla hissederek o güne dönen Ereğlililer duygulu anlar yaşadı. Düzenlenen sergiye vatandaşların yoğun ilgisi vardı. Vatandaşlar Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven’e düzenlenen sergi için teşekkürlerini ilettiler.

img_1912.jpg

        O güne fotoğraflarla dönmek bizleri duygulandırdı diyen Başkan Özgüven: “15 Temmuz tabi ki fotoğraflarla anlatılmaz fakat sergimize katılan hemşehrilerimiz o geceyi canlı yaşadıkları için fotoğraflarla o geceyi kafalarında yaşadılar bir kez daha. Elbette Allah(cc) o günleri bir daha yaşatmasın, bunun yanında o gece milletimizin destansı direnişi bizim için bir gurur kaynağıdır. Vatan hainlerinin karanlık yüzleriyle başlayan gece muhteşem bir zafere dönüştü. Milletimiz bu demokrasi saldırısına en güzel cevabı vererek bağımsızlık mücadelesini de tüm dünyada ders olacak şekilde kazanmıştır. 15 Temmuz’u hiçbir zaman unutmayacağız, unutturmayacağız. O gece ve bağımsızlık mücadelesi vererek canlarını veren tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize şifalar diliyorum.” dedi.

img_1983.jpg

Ereğli Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran: “ 15 Temmuz’da FETÖ terör örgütünün darbe teşebbüsünün yıldönümündeyiz. Milletimizin dirayeti, birliği ve beraberliğiyle darbe teşebbüsü bertaraf edildi. 15 Temmuz’un yıldönümünde böylesine anlamlı bir sergi düzenledikleri için Ereğli Belediye Başkanımız Özkan Özgüven ve ekibine teşekkür ediyorum. Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize şifalar diliyorum.” dedi.

img_1996.jpg

Konuşmaların ardından protokol üyeleri ve vatandaşlar kurdele keserek serginin açılışını yaptılar.

img_2080.jpgimg_2180.jpgimg_2127.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.