1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Fetönün gayrimeşru çocuklarının Türk Milletinin delikanlı Türk çocuklarına gücü yetmedi, yetmez..!
Fetönün gayrimeşru çocuklarının Türk Milletinin delikanlı Türk çocuklarına gücü yetmedi, yetmez..!

Fetönün gayrimeşru çocuklarının Türk Milletinin delikanlı Türk çocuklarına gücü yetmedi, yetmez..!

Bizde nöbet sonsuza dek..!      

A+A-

Fetönün gayrimeşru çocuklarının Türk Milletinin delikanlı Türk çocuklarına gücü yetmedi, yetmez..!

Bizde nöbet sonsuza dek..!      

Mhp İlçe Başkanı Musa Yılmaz 15 Temmuz Şehitlerini anma mesajı yayınladı. Yılmaz mesajında;

Sayın Basın mensupları, değerli Ereğli'lihemşehrilerim;

Büyük Türk Milleti ve ölümsüz Türkiye Cumhuriyeti Devleti 15 Temmuz 2016 tarihinde büyük Türk ordusunun içine sinsice ve haince yuvalanmış terör örgütü Fetö/pyd mensupları tarafından ele geçirilmeye ve millet iradesi yok sayılarak demokrasi ve özgürlüklerimiz elimizden alınmaya kalkışılmıştır.

Türkiye’yi ateşe vermek, vatana kast etmek, millete kıymak amacıyla Türk tarihinde çok nadir görülebilecek bir ihanete ve rezalete imza atmışlardır.

15 Temmuz gecesi, aziz vatanımızın tepesinde kanunsuzca uçaklar uçurup, helikopter gezdirip, cadde ve sokaklarda tanklar dolaştıranlar küresel vahşet projesinin içimize sızan maşalarıdır...

Bu maşaları tutan eller kirlidir, kanlıdır ve tamamı birden Türk’ün ezeli ve ebedi düşmanlarıdır. FETÖ’cü alçaklar en sonunda Türk milletine silah doğrultmuş, mermi ve bomba yağdırmıştır...

Ne mutlu ki Türk silahlı kuvvetlerimiz ve emniyet teşkilatımızın vatanı ve milletine ölümüne bağlı değerli mensupları ile vatanı, milleti ve devletine bağlı vatandaşlarımız demokrasisine sahip çıkmak için sokaklara dökülüp bu hainlere engel olmuş ve Darbe girişimi başarısızlıkla sonuçlanmıştır...

Türkiye zor ve çetin günlerden geçmiş ve geçmektedir...1 yıldır süren işlemler bir an önce bitirilmeli paralel devlet yapılanmasının tüm unsurlarını sonuna kadar tespit edilmeli, her yönüyle araştırılmalı ve hepsi birden adaletin önüne çıkarılmalıdır. Bu süreçte FETÖ unsurlarının büyük bir kesimi ve özellikle siyasi kesimi içimizde dolaşırken darbe girişimine karşı kahramanca mücadele eden ordumuz ve emniyet teşkilatımızın değerli mensuplarını töhmet altında bırakan, onları rencide eden söylemler ve görseller vicdansızlık ve nankörlüktür...

15 Temmuz gecesi yaşananları bir kez daha hatırlarsak MHP Genel Başkanımız Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin tavrı sayesinde MHP ve Ülkücü Hareketin devlet mekanizmasının sigortası, milletin hakiki koruyucuları olduğu tekrar anlaşılmıştır. Bunun da hakkını milletimiz Türk Dünyasının Bilge Lideri Devlet BAHÇELİ'ye teslim etmiştir. Sayın Genel Başkanımızın o geceki duruşu hainlere en büyük ders olmuş ve bu ülkede kimsenin bir daha darbe yapamayacağını anlamalarına vesile olmuştur. 12 Eylülde bizim çocuklar kazandı diyorlardı. Çok şükür 15 Temmuzda onların gayrimeşru çocukları kaybetti.

15 Temmuz’da Türk milleti kazandı, Türkiye ayaklandı ve yeni bir tarih yazdı. Tankların önüne milli irade dikildi. Sayın genel başkanımızın da dediği gibi 12 Eylül’de bizim çocuklar kazandı diyorlardı. Çok şükür 15 Temmuz’da onların gayrimeşru çocukları kaybetti.

Milliyetçi Hareket milli iradeden doğmuş milliyetçi ruh ve şuurdur. Özümüzün  harcı millet ve demokrasi sevdasıyla karılmıştır.

MHP’nin başkaları gibi devletle, Cumhuriyetle, milletle, ortak değerlerle ve demokrasi ile hiçbir devirde sorunu olmamıştır, olmayacaktır.

15 Temmuz hain FETÖ darbe kalkışmasının yıl dönümü yaklaştıkça toplumsal tansiyon artmakta, provokasyon ihtimali güçlenmekte, kaos ve kargaşa beklentileri içinde olanlar umutlanmaktadır.

Unutulmamalıdır ki ;

Türk milleti hainlerden büyüktür.

Demokrasi darbeden büyüktür.

Bu duygu  ve düşüncelerle 15 Temmuz Hain İşgal hareketinin yıldönümünde tüm şehitlerimize Cenab-ı Hak’tan Rahmet,Halen Tedavi Gören Büyük Türk milletinin Fertleri Gazilerimize Rabbimden Acil şifalar Diliyorum.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.