1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Ereğli Belediyesi’nden Son Gün Hatırlatması
Ereğli Belediyesi’nden Son Gün Hatırlatması

Ereğli Belediyesi’nden Son Gün Hatırlatması

Ereğli Belediyesi, 7143 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun çerçevesinde Emlak, Çevre Temizlik ve İlan Reklam Vergisi borçlarını yapılandırma işlemlerine devam ediyor.

A+A-

Yapılandırmada Son Gün 31 Temmuz

                Ereğli Belediyesi, 7143 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun çerçevesinde Emlak, Çevre Temizlik ve İlan Reklam Vergisi borçlarını yapılandırma işlemlerine devam ediyor. Yapılandırma işlemi 31 Temmuz 2018 günü mesai bitimiyle sona erecek.

yapilandirma-2.jpg

                Şimdiye kadar yapılan en kapsamlı yapılandırma olduğuna dikkat çeken Belediye Başkanı Özkan Özgüven: “2018 yılı Mart ayı ve öncesi dönemlerde, Vergi daireleri ve Belediyelere ödenmesi gereken vergiler ve bunlara bağlı vergi cezaları, gecikme faizleri, gecikme zamları, yeniden yapılandırma kapsamında yer almaktadır. Belediyemiz bünyesinde Emlak, Çevre Temizlik ve İlan Reklam Vergilerinde yapılandırma işlemi yapıyoruz. Ülkemiz tarihi boyunca bu kadar geniş kapsamlı bir yapılandırma kanunu görülmemiştir. Bu nedenle tüm vatandaşlarımızın bu yapılandırmadan faydalanmalarını tavsiye ediyoruz. Yapılandırma işlemi yaptırmak isteyen vatandaşlarımızın 31 Temmuz 2018 günü mesai bitimine kadar Belediyemize gelerek başvurularını yapmaları gerekmektedir” ifadelerini kullandı.

yapilandirma-1.jpg

               

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.