1. HABERLER

  2. Ereğli Belediyesine Bakanlıktan Tebrik Mesajı

Ereğli Belediyesine Bakanlıktan Tebrik Mesajı

Ereğli Belediyesi tarafından desteklenen, Down cafe için hayata geçirilen ve Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyan korumalı iş yeri projesi, Aile...

A+A-

Ereğli Belediyesi tarafından desteklenen, Down cafe için hayata geçirilen ve Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyan korumalı iş yeri projesi, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının  övgülerini aldı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı  Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün Ereğli Belediye Başkanlına gönderdiği tebrik yazısında Bakanlığın evrensel kriterler doğrultusunda ve engelin türü ve derecesi ne olursa olsun engelli vatandaşlarında diğer vatandaşlar gibi insan onuruna yakışır bir hayat sürdürmeleri ve onurlu  bir birey sıfatıyla toplumda yer almaları için çalışıldığı ve bu bakış açısı ile toplumun önemli bir kesimini oluşturan engellilerimizi toplumun dışına iten çağdışı anlayışları reddederek,her türlü ayrımcılığa karşı olma ilkesinin benimsendiği vurgulandı.

Gönderilen tebrik yazısında, “ Ereğli belediyesince Ereğli Down cafe için hayata geçirilen ve Türkiye de bir ilk olma özelliği taşıyan "Korumalı iş yeri" projesinin, engelli hizmetleri konulu bilinçlendirme çalışmalarında, yapılan ziyaretlerde Ereğli Belediyesinin de çalışmalara destekler ve hizmetler ürettiğini görmek bizleri onurlandırmakta ve yeni atılımlar konusunda güven vermektedir. Bu nedenle gösterdiğiniz özveri ve yapıcı tutumunuzdan dolayı teşekkür eder ve örnek çalışmalarınız devamını dilerim” denildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.