1. HABERLER

  2. Tüzerler Market Yeni Binasını Açtı

Tüzerler Market Yeni Binasını Açtı

Tüzerler Alışveriş Merkezinin yeni binası protokol üyelerinin de katılımı ile Anıt Caddesi Süt Üreticileri Birliği Karşısında açıldı.Uzun yıllardır...

A+A-

Tüzerler Alışveriş Merkezinin yeni binası protokol üyelerinin de katılımı ile Anıt Caddesi Süt Üreticileri Birliği Karşısında açıldı.

Uzun yıllardır Ereğli’de market üzerine hizmet veren Tüzeler Alışveriş Merkezi yeni binası ile Ereğli halkına daha iyi hizmet verecek. Tüzerler Market yeni binasının açılışını dün yoğun bir katılım ile gerçekleştirdi. Açılışa Ereğli Kaymakamı Şakir Erden, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Ereğli Müftüsü Yusuf Eseroğlu, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Evren Nas, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışta konuşan Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Tüzerler Firmasının Ereğli’de kaliteyi yakaladığını anımsatarak, yeni işyerlerinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Ereğli Kaymakamı Şakir Erden, gerek sosyal, gerek kültürel gerekse de toplumsal yönden birçok zenginliğe sahip Ereğli’de ekonominin de gelişmesi ile birlikte yeniişletmelerin açılışını yapıyor olmanın memnuniyetini taşıdıklarını ifade etti. Erden, market ve toplu yemek sektöründe hizmet veren Tüzerler firmasını tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Konuşmaların ve kurban kesinin ardından Tüzerler Marketin yeni işyeri Ereğli Müftüsü Yusuf Eseroğlu’nun duaları eşliğinde hizmete açıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.