1. HABERLER

  2. Ereğli Bereket Tarım Çiftçiye Kazandırıyor

Ereğli Bereket Tarım Çiftçiye Kazandırıyor

Havuç sezonu devam ediyor.Bizlerde Metro Tv olarak  Çifçileri bilgilendirmek adına Akören köyü Ötügen  yaylasında Hasip Günseven’in tarlasındayız.Havuç...

A+A-

Havuç sezonu devam ediyor.Bizlerde Metro Tv olarak  Çifçileri bilgilendirmek adına Akören köyü Ötügen  yaylasında Hasip Günseven’in tarlasındayız.Havuç Üretiçisi Hasip Günseven Bu yıl Ürününde haha fazla verim oldugunu ve   bu verimi ise bereket tarımdan aldıgı doğal gübreye borçlu oldugunu belirtti

Ereğli  Bereket Tarım Teknik  Danışmanı Hekagro bölge sorumlusu ALİ KINALI ise yaptıgı açıklamada;

HEKAGRO kendi alanlarında en ileri teknoloji  ile üretim yapan  5 tane Amerikan firmasının Türkiye distrübitörüdür.17 tane  ziraat mühendisi  ile ülkemizin bir çok bölgesinde  üreticilerimize ve bayilerimize hizmet vermektedir.

Konvasyonel gübrelerin  aşırı kullanımı nedeniyle topraklarımız organik madde olarak oldukça    zayıflamış,konvansiyonel gübrelerin kullanım miktarı artırılsa  bile  verime yansımaz duruma gelmiştir.

Organik asit teknolojisi ile üretilmiş, satışını  yaptığımız ürünleri ile hem topraktaki organik madde  miktarlarının azalması önlenebilir, hemde kalite ve verim de artışlar sağlanmaktadır.

Ereğli bölge distrübitörümüz Ereğli bereketli tarım ile 2 yıldır bu bölgedeki üreticilerimize  birçok  üründe teknik danışmanlık hizmeti  vermekteyiz. Toprak analiz sonuçlarına  ve  ekilen ürün çeşitlerine göre  hazırladığımız  bitki besleme  proğramları ile doğru  zamanda doğru gübre  kullanımının  verim ve kalitedeki  artışını  memnuyetle  görüyoruz. Bizler büyük bir potansiyel olan EREĞLİMİZİN tarımda daha iyi noktalara  gelebilmesi için  çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Üreticilerimizin Ereğli Bereketli tarıma gelerek daha fazla bilgi almasını istiyoruz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.