1. HABERLER

  2. Ereğli Büyükşehir’in Hizmetleri ile Buluşacak

Ereğli Büyükşehir’in Hizmetleri ile Buluşacak

AK Parti Ereğli Belediye Başkan Adayı Özkan Özgüven Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’i makamında ziyaret ederek, Büyükşehir Belediyesinin...

A+A-

AK Parti Ereğli Belediye Başkan Adayı Özkan Özgüven Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’i makamında ziyaret ederek, Büyükşehir Belediyesinin Ereğli’ye kazandıracağı hizmetler noktasında bilgi alışverişinde bulundu.

 

Bir dizi temaslar için önceki gün Konya’da olan AK Parti Ereğli Belediye Başkan Adayı Özkan Özgüven Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’i makamında ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesinin Ereğli’ye kazandıracağı projeler üzerine yaklaşık 1,5 saat özel görüşen Özgüven, Türkmen Köyü yolu kavşağına en kısa zamanda altgeçitin kazandırılacağı müjdesini verdi.

 

Görüşmeyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Özgüven şunları söyledi: “Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Tahir Akyürek ile Ereğli’mize yapılacak proje ve çalışmalar ile ilgili yaklaşık 1,5 saat baş başa suren bir çalışma ziyareti gerçekleştirdik. Görüşmede Kapalı Sistem Sulama Projesi basta olmak üzere koy ve beldelerimize içme suyu kanalizasyon parke tas yapılması gibi konuların yanı sıra Türkmen Kavşağına yapılacak alt geçit projesi gibi daha birçok hizmetleri görüştük. Sayın Konya Büyükşehir Belediye Başkanımızın tam desteğini aldık. Durmak Yok Yola Devam.

30 Mart 2014 sonrasında Allahın İzniyle Ereğli halkının bize vereceği destekle büyük hizmetlerle halkımızı buluşturacağız” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.