1. HABERLER

  2. Özgüven: Ereğli 31 Mart Sabahına Umutla Uyanacak

Özgüven: Ereğli 31 Mart Sabahına Umutla Uyanacak

Halka hitap eden AK Parti Belediye Başkan Adayı Özgüven, “Ereğli 31 Mart sabahına daha farklı ve geleceğinden umutlu uyanacak” dedi.Seçim çalışmaları...

A+A-

Halka hitap eden AK Parti Belediye Başkan Adayı Özgüven, “Ereğli 31 Mart sabahına daha farklı ve geleceğinden umutlu uyanacak” dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında köy ziyaretlerini hız kesmeden sürdüren AK Parti Ereğli İlçe Başkanlığı, Ereğli Belediye Başkan Adayı Özkan Özgüven Başkanlığında yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları ve gençlik kolları, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda partilinin katılımı ile Taşağıl, Karaburun ve Melicek köylerini ziyaret etti.

Ziyarette köy halkına hitap eden Başkan Adayı Özkan Özgüven, 2009 seçimlerinde Ereğli Belediye Başkanlığı görevi tevdi edilen Başkan Hüseyin Oprukçu’nun hizmet adına kum dökmekten başka ileri bir yol izleyemediğini, üretilemeyen hizmet politikalarının faturasını iller bankasından kredi alınmasına siyasi iktidar tarafından engel olduğu iddiaları ile AK Partiye kestiğini söyledi. AK Parti olarak belediyecilikten geldiklerini dile getiren Özgüven, hizmetin Ereğli’de AK Partili belediyecilikle sınırsız olacağına değinerek, “ Üçlü olalım, güçlü olalım” söylemini tekrarladı.

Yerine getirilemeyecek hiçbir söz ve vaat vermediklerini hatırlatan Özgüven, aday olarak en büyük vaadinin içtenlik, samimiyet ve dürüstlük olduğunu bildirerek, Büyükşehir Belediyesinin hizmetleri ile Ereğli 31 Mart sabahına daha farklı ve geleceğinden umutlu uyanacağını kaydetti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.