1. HABERLER

  2. Umre Öncesi Mevlana Ziyareti Sevindirdi

Umre Öncesi Mevlana Ziyareti Sevindirdi

Ereğli Belediye Başkanı MHP Belediye Başkan Adayı Hüseyin Oprukçu Ereğli’de yine bugüne kadar yapılmamış bir ilki gerçekleştirdi.Umre heyecanında...

A+A-

Ereğli Belediye Başkanı MHP Belediye Başkan Adayı Hüseyin Oprukçu Ereğli’de yine bugüne kadar yapılmamış bir ilki gerçekleştirdi.

Umre heyecanında olan Ereğli’deki bayanları Umre yolculuğu öncesinde Mevlana ziyaretine gönderen Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu hemşehrilerinin dualarını kazanmaya devam ediyor.

Ereğlili kadınlar Mevlana ziyareti için Belediye Kültür Merkezi önünden Konya’ya uğurlandı.Umre öncesi kendilerine sunulan bu imkandan dolayı memnuniyetlerini ifade eden kafile;”Belediye Başkanımıza çok teşekkür ederiz.Başkanımız Oprukçu’dan Allah razı olsun.Mevlana Türbesini ziyarete gidiyoruz.Böyle bir program hazırlayan Belediye Başkanımız Hüseyin Oprukçu’ya başarılarının devamını diliyoruz.Belediye Başkanımız Oprukçu’nun işleri rast gelsin.Bizleri sevindirdi “ şeklinde dualar ederek Konya’ya hareket etti.Mevlana ziyareti için Konya’ya giden kafilenin içinde Mevlana Türbesini ilk kez görecek olanların da bulunması düzenlenen bu gezinin ne kadar isabet olduğunu göstermektedir.

Ereğli’de bu döneme kadar yapılmayan pek çok ilkin altına imza atan Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu ise bu tür etkinliklerin sosyal belediyecilik anlayışı ile yürütülen hizmetlerin bir parçası olduğunu  vurgulayarak,hemşehrilerinden bir fazla hayır duası almak için çaba gösterdiklerini dile getirdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.