1. HABERLER

  2. Ereğli de Bir İlk, Siyasiler Dostluk Maçında Buluştu

Ereğli de Bir İlk, Siyasiler Dostluk Maçında Buluştu

Ereğli bir ilk gerçekleşti, Atatürk stadyumun da gerçekleşen dostluk maçında Ereğli de bulanan siyasi partilerin İlçe başkanları, yönetim kurulu üyeleri...

A+A-

Ereğli bir ilk gerçekleşti, Atatürk stadyumun da gerçekleşen dostluk maçında Ereğli de bulanan siyasi partilerin İlçe başkanları, yönetim kurulu üyeleri ile sivil toplum kuruluşu başkanları katıldı.

Ereğli’de ilk defa bir dostluk geleneği Ereğli Atatürk stadyumun da gerçekleşti. Siyasi partilerin ilçe başkanları sivil toplum kuruluşu başkanlarının da yer aldığı Ereğli’de birlik beraberliğin sembolü olacak futbol karşılaşması düzenlendi.

Ak Parti ilçe Başkanı Evren Nas, Karşılaşma öncesi yaptığı açıklamada şunları söyledi. Ereğli’de birlik beraberliğimiz sergileyecek böyle etkinliklerin düzenlemesi bizleri mutlu etti. Böyle etkinliklerin sonucunda kazanan Ereğli olur dedi.

CHP adına açıklama yapan Avukat Köksal Filorinalı ise, Ereğli böyle etkinliklerle bir araya gelmeli dostluk ve kardeşliğimizin göstergesi etkinliklerle kazanan her zaman Ereğli olur dedi.

Maçın devre arasında Ak parti Konya Milletvekili Cem Zorlu sahaya girerek dostluk maçına katılan herkesi tebrik etti.

Dostluk havasında geçen karşılaşmada maçının sonundaise kazanan Ereğli oldu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.