1. HABERLER

  2. Ereğli Devlet Hastanesi’nden Geleneksel İftar Yemeği

Ereğli Devlet Hastanesi’nden Geleneksel İftar Yemeği

Ereğli Devlet Hastanesi geleneksel hale getirdiği İftar davetini önceki gün Ereğli Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi. Ereğli Ağız Diş...

A+A-

Ereğli Devlet Hastanesi geleneksel hale getirdiği İftar davetini önceki gün Ereğli Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi. Ereğli Ağız Diş Merkezi ortaklığı ve Ereğli Belediyesi katkılarıyla düzenlenen İftar organizasyonuna Ereğli Kaymakamı Şakir Erden, Konya İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Gökhan Darılmaz, Beyhekim Devlet Hastanesi Başhekimi Abdulcelil Kalem, Karapınar Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Eser Şenkul, Sağlık-Sen Konya Şube Başkanı Himmet Bayar ve yönetim kurulu üyeleri ile ilçede görev yapan sağlık yöneticileri, çalışanları ve aileleri katıldı.

İftar yemeği öncesinde davetlileri kapıda karşılayan ve tüm katılımcılarla yakından ilgilenen Ereğli Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. M. Çağrı Ağır, Ramazan Ayı’nın rahmetin, bereketin, bolluğun ve kardeşlik duygularının en yoğun yaşandığı ay olduğunu ifade etti. Ereğli Devlet Hastanesi çalışanlarının bir aile olduğunu belirten Ağır, “Bu ailenin her bireyi özverili ve fedakâr bir şekilde çalışmakta ve vatandaşlarımıza en güzel sağlık hizmetini sunma gayreti göstermektedir” derken sağlık çalışanlarına vermiş olduğu destekten dolayı Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven e teşekkür etti.

Konya İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Gökhan Darılmaz’da Ramazan ayının manevi güzelliklerini birlikte paylaşmanın önemine değindi. Organizasyonda emeği bulunan tüm idarecilere de teşekkür eden Darılmaz, “ Ereğli gibi güzel ve büyük bir ilçemizde sağlık çalışanlarımız ve aileleri ile birlikte iftar açmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Özverili bir şekilde çalışarak Ereğli halkına sağlık hizmeti sunan tüm personelimizin de Ramazan ayını kutluyorum” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.