1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Ereğli Emniyet Müdürlüğü giriş kapısına engelli rampası yapıldı
Ereğli Emniyet Müdürlüğü giriş kapısına engelli rampası yapıldı

Ereğli Emniyet Müdürlüğü giriş kapısına engelli rampası yapıldı

Ereğli ilçe Emniyet Müdürlüğü her alanda olduğu gibi engelli vatandaşlarımızı da unutmayarak, Müdürlük binasının merdivenlerine engelli rampası inşa edildi.

A+A-

Konya’nın Ereğli İlçesi'nde,  İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne engelli bireylerin yaşam standartlarının yükseltilmesi ve topluma uyumlarının sağlanmasını desteklemek amacıyla müdürlük giriş kapısında bulunan merdivenlere engelli rampası inşa edilerek, 10 Mayıs ile 16 Mayıs tarihleri arasında geçtiğimiz hafta içerisinde kutlanılan Engelliler Haftasının hemen akabinde faaliyete geçirilen engelli rampasının yapımı ile yetkililer o sorunu çözmüş oldu.

Artık müdürlük binasında ki merdivene inip çıkmakta zorluk çeken, engelli, yaşlı ve tekerlekli sandalye kullanmak zorunda olan vatandaşlarımız, İlçe Emniyet Müdürlüğü’ndeki işleri için rahatlıkla ulaşım sağlayacaklardır.

İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada ise “Engelli vatandaşlarımızın emniyet hizmetlerinden daha kolay bir şekilde yararlanmaları için Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü giriş kapısının bir bölümü yeniden dizayn edilerek engelli rampası inşa edilmiştir” ifadelerinde bulunuldu.

Ereğli Engelliler Derneği Başkanı Songül Vural, Engelli vatandaşlarımız adına sevindirici bir haber olduğunu, Eksikliğini yıllardır hissettiğimiz engelli rampasının yapılmasında emeği geçenlere teşekkür ediyoruz dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.