1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Ereğli Emniyetinden Huzur Operasyonu
Ereğli Emniyetinden Huzur Operasyonu

Ereğli Emniyetinden Huzur Operasyonu

Ereğli Emniyet Müdürlüğü tarafından gece boyunca süren operasyonlarda çok sayıda vatandaşın GBT sorgusu yapıldı, bir kişi gözaltına alındı.

A+A-

Ereğli Emniyet Müdürlüğü tarafından gece boyunca süren operasyonlarda çok sayıda vatandaşın GBT sorgusu yapıldı, bir kişi gözaltına alındı.

Ereğli’de meydana gelen asayiş olayların azaltılması ve genel güvenliğin sağlanması amacıyla harekete geçen İlçe Emniyet Müdürlüğü sorumluluk bölgesinde meydana gelen asayiş olaylarının azaltılması, genel güvenliğin ve asayişin sağlanması, suç ve suçlularla mücadelede caydırıcı faaliyetlerin etkinliğinin arttırılması, meydana gelmiş olayların fail ya da faillerinin yakalanması,adına halkın huzuru, Milli güvenlik ve Kamu Düzeninin, genel sağlık ve genel ahlakın veya başkalarının hak ve hürriyetinin korunması, suç işlenmesinin önlenmesi, taşınması ve bulundurulması yasak olan her türlü silah, patlayıcı madde veya eşyaların tespiti amacıyla;birçok alanda operasyon düzenledi

Akşam Saat:20:00 de başlayan operasyon gece  Saat 01:00 saatleri arası sonlandırıldı.

   ilçemizde bulunan özellikle Gazinolar Bölgesindeki umuma açık istirahat ve eğlence yerleri ( Bar, Pavyon v.b.) şehir merkezinde bulunan umuma açık istirahat ve eğlence yerleri (kahvehane v.b.) ile Konya-Adana Karayolu, Orhaniye Köyü yolu ve İvriz-Halkapınar yol kavşağı olmak üzere 3 ayrı Yol Kontrol Noktasında; operasyon düzenlendi.

 Operasyona 1 Emniyet Müdürü, 1 Emniyet Amiri, 3 Başpolis memuru 51 Polis Memuru olmak üzere toplam 56 personel ve 10 motorize ekip  katıldı.

     Ekipler  suçun önlenmesi amacıyla işyerlerinde, şahısların üstlerinde, eşyalarında ve araçlarında yapılan genel asayiş uygulamalarında;

Toplam 334 şahsın GBT kontrolü yapılmış, 44 araç kontrol edilmiş, bunlardan (6) araca 6.450.00 TL para cezası uygulandı.

Bir Kişi gözaltına alındı

Ayrıca (24) adet umuma açık işyeri kontrol edilmiş, Yol uygulamasında Ereğli Ağır Ceza Mahkemesince ‘Çocuğun Cinsel İstismarı’ suçundan Aranan bir şahıs gözaltına alındı.

Yaptığı  başarılı operasyonlarla Ereğli halkının can ve mal güvenliği adına mücadele veren başta Ereğli Emniyet Müdürü Hakan Uzun ve Ereğli Polis Teşkilatını kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.