1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Şehit Aileleri Derneği Genel Kurulu Yapıldı
Şehit Aileleri Derneği Genel Kurulu Yapıldı

Şehit Aileleri Derneği Genel Kurulu Yapıldı

Ereğli Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı.

A+A-

Ereğli  Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı.

Ereğli  Şehit Aileler dernek binasında gerçekleşen Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Olağan Genel Kurulunda Yılmaz Ertaştan tek aday olarak Dernek Başkanlığı görevine yeniden seçildi.

Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Kuruluna Divan Başkanı, Divan Üyeleri, Şehit Aileleri ve dernek üyeleri katıldı.30 üyenin katılımıyla gerçekleşen Olağan Genel kurulda Yılmaz Ertaştan tekrar  başkan olarak seçildi.

img_9524.jpg

 Toplantının ardından  konuşma yapan Ertaştan şunları söyledi; çok samimi duygularla bir araya gelerek, kurmuş olduğumuz derneğimizin, olağan genel kurulunu, 31 üyemizin otuzunun  katılımı ile gerçekleştirmiş bulunmaktayız.

Zor olduğunu bildiğim  ama çok şerefli, onurlu  bir göreve, bizleri  tekraren layık gören delegasyona,şahsım ve yönetim kurulu adına çok teşekkür ediyorum.

   Siz değerli misafirlerimiz,bizi böyle bir günde yalnız bırakmayarak, yanımızda olduğunuzu göstermeniz ,bizi daha da onurlandırmıştır.

Hepinize, tüm şehit aileleri adına ve yönetim kurulu adına, şükranlarımı sunuyorum,

şimdiye kadar olduğu gibi ,bundan sonrada şehit ailelerinin hizmetinde olacağımızı,şehit ailelerinin sorunlarının çözülmesi için

elimizden gelenin daha fazlasını yapacağımızdan emin olmanızı istiyorum

    bu kutsal dernek altında  toplanarak

birlik olduğumuzu,  aynı duyguları yaşadığımızı, bu vatan için, bu millet için, verdikleri bedelin ne kadar kutsal olduğunu ve

 gurur duyulacak bir şeref olduğunun ,bilincine vararak, faliyetlerimizi devam ettirdik, bundan sonrada devam ettireceğiz, dedi

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.