1. HABERLER

  2. Ereğli Girişindeki Kaza Ucuz Atlatıldı

Ereğli Girişindeki Kaza Ucuz Atlatıldı

Konya- Adana karayolu üzerindeki Ereğli girişinde bulunan göbeğe çıkan kamyon, Ereğli tabelasını parçalayarak ancak durabildi. Yağış nedeniyle meydana...

A+A-

Konya- Adana karayolu üzerindeki Ereğli girişinde bulunan göbeğe çıkan kamyon, Ereğli tabelasını parçalayarak ancak durabildi. Yağış nedeniyle meydana gelen kaza sonrası Ereğli Belediyesi ekipleri oluşan hasarı gidermek için çalışmalara başladı.

 

Ereğli girişinde bulunan ve Konya- Adana karayolu üzerinde bulunan göbekte meydana gelen tek taraflı kaza sonucu büyük ışıklı Ereğli tabelası devrildi. Yetkililerden alınan bilgiye göre Konya istikametinden Adana istikametine gitmekte olan Seyit Ahmet Altaş idaresindeki 63 DK 350 plakalı kamyonun yağış nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek Ereğli girişindeki göbeğe çıkıp, Ereğli tabelasını devirerek durdu.

Sürücünün hafif yaralarla atlattığı kaza sonrası göbekte önemli hasarlar oluştu. Göbek üzerinde bulunan ışıklı tabelanın tamamen hasar görmesi üzerine Ereğli Belediyesi Fen İşleri ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler çalışmalara başladı.

Parçalanan ışıklı tabelanın yapımı için Belediye şantiyesinde çalışmalar başlatılırken, hasar gören göbek ve üzerindeki yeşil dokunun yenileme çalışmaları sürdürülüyor.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, kazanın can kaybı yaşanmadan atlatılmasının sevindirici olduğunu ifade ederek, “Yaz aylarında karayolları bu yolda çalışma yaparken olası tehlikelerden bahsetmiş ve yapılan yanlışlıkların düzeltilmesi için AK Parti milletvekili Cem Zorlu beyle görüşmeler yapmıştım. Ancak uyarılarımızın dikkate alınmadığı bu görüşmelerin, yaşanan bu kazada ne kadar haklı olduğumuzu görmemiz açısından önemli oldu. Bu tip yanlışlıkların daha elim sonuçlara gebe olmaması en büyük dileğimizdir. Ereğli girişinde meydana gelen hasarın giderilmesi için ekiplerimiz çalışmalara başladı. En kısa zamanda meydana gelen hasar giderilecektir. Dileğimiz bu tip kazaların Ereğli’mizde yaşanmamasıdır.

Türkiye’nin, taşımacılıktaki yükünü en fazla çeken, her türlü zorluğa ve ekonomik baskıya maruz kalan kamyoncu esnafımızın, güvenli yollarda kazasız belasız evlerine ulaşmaları en büyük dileğimizdir. Onların zaten zor olan hayat şartlarını, birde yollardaki hatalar nedeniyle daha da zorlaşmaması temennimizi tekrarlıyoruz. Tüm insanlarımızın kazasız, belasız bir şekilde evlerine ulaşmasını Rabbülaleminden niyaz ediyoruz” şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.