1. HABERLER

  2. Her Yerde Belediye Hizmeti

Her Yerde Belediye Hizmeti

Ereğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Burhaniye Köyü’nde bulunan Burhaniye Camii’nin bakım ve çevre düzenlemesini yapıyorlar. Ereğli...

A+A-

Ereğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Burhaniye Köyü’nde bulunan Burhaniye Camii’nin bakım ve çevre düzenlemesini yapıyorlar.

 

Ereğli Belediyesi tarafından bu güne kadar ilçe genelindeki bütün cami ve okullarla ilgili olarak çalışma gerçekleştirilirken, son olarak Burhaniye Köy Camii’nin de çevre düzenlemesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirildi.

Burhaniye Köyündeki Burhaniye Camii’nin çevre düzenlemesi için bordür ve kilitli taş döşemesini gerçekleştiren Ereğli Belediyesi ekipleri ayrıca cami bahçesi içerisinde de çalışma yaptılar. Yapılan çalışmaları yerinde izleyen Burhaniye Camii cemaati yapılan çalışmadan son derece memnunluk duyduklarını ifade ederek, “Bizi unutmayanı bizde unutmayız. Ereğli genelinde hiç ayrım yapmaksızın her tarafa hizmet götürmeye çalışan  Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’yu hem dualarımızla, hem de oylarımızla destekleyeceğiz. Allah emeği geçenlerden razı olsun” şeklinde görüş belirttiler.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu ise, “Her zaman söylüyorum. Benim için camilerin ve okullarımızın ayrı bir yeri vardır. Bu kurumlara hizmet etmekten ayrı bir mutluluk duyuyorum. İlim, Fen ve din birbirinden ayrılmadığı sürece insana huzur, mutluluk ve bir gelecek sağladığına inanan insanlardanım. Ereğli halkından Allah razı olsun, gittiğimiz her yerde yapılan hizmeti gördüklerini ve bildiklerini bize hissettiriyorlar. Siyasi düşünceler ikinci planda tutuluyor, önemli olanın hizmet olduğunu ifade ediyorlar. Bunların hepsi doğrudur.

Özellikle böyle yerel seçimlerde hizmetkarla, buyuranı iyi ayırt etmek gerekir. Biz halkımıza hizmet etmenin bir ibadet olduğunu gösterdik ve göstermeye de devam ediyoruz. Tercihi ve kendisine hizmet etmesini istediği kişiyi yine kendisi belirleyecek olan halkımız, projelerini hayata geçiren ve yeni projelerini kendilerine sunanları unutmayacaktır.  Düsturumuz bellidir, halka hizmet hakka hizmettir. Bu hep böyleydi ve böyle olmaya da devam edecektir. Belediye olarak hizmet götürmediğimiz tek bir sokak, mahalle, köy ve belde bırakmadık. Önümüzdeki dönemde de bu hizmetlerimizin artarak devam ettiğini hep birlikte göreceksiniz” dedi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.