1. HABERLER

  2. Ereğli Gönül Elçileri Vasfiye Ergin Huzurevini ziyaret etti.

Ereğli Gönül Elçileri Vasfiye Ergin Huzurevini ziyaret etti.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan himayelerinde başlatılan, illerde Vali eşleri,...

A+A-

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan himayelerinde başlatılan, illerde Vali eşleri, ilçelerde Kaymakam eşleri tarafından yürütülen “Gönül Elçileri Projesi” kapsamında Ereğli Gönül Elçileri VasfiyeErgin Huzurevini ziyaret etti.

Ereğli Gönül Elçilerine Ereğli Kaymakamı Şakir Erden’in eşi Esma Erden, Belediye Başkanı Özkan Özgüven’in eşi İlkay Özgüven, Belediye Başkan Yardımcısı Zuhal Savaş, Türk Kadınlar Birliği Ereğli Şube Başkanı Asuman Pala, programı organize eden gönül elçisi Hatice Baş ve beraberindeki Ereğli Gönül Elçileri grubu kalabalık bir heyet halinde Vasfiye Ergin Huzurevinde kalan yaşlılarla birebir yakından ilgilenerek sohbet ettiler.

Gönül Elçileri Vasfiye Ergin Huzurevi Vakıf Başkan Yardımcısı Cemil Dönmez tarafından karşılandı. 1997 yılından beri Huzurevinin hizmet verdiğini kaydeden Dönmez, “Türkiye genelinde bu kadar içten ve sıcak bir ortam hiçbir huzurevinde yoktur” diyerek gelen konuklara teşekkür etti.

Ereğli Kaymakamı Şakir Erden’in eşi Esma Erden, projenin amaç ve hedefleri doğrultusunda çalıştıklarını kaydederek, sosyal anlamda ihtiyacı olan gruplara yardımcı olduklarını söyledi.

Belediye Başkanı Özkan Özgüven’in eşi İlkay Özgüven ise, projenin önemli bir çalışma ortaya koyduğunu belirtti ve bu tür çalışmaların artarak devam edeceğini söyledi.

Belediye Başkan Yardımcısı Zuhal Savaş ise huzurevi, çocuk yuvası, özürlüler gibi gruplar yanında ihtiyaç sahibi olan insanlara ulaştıklarını vurguladı.

Savaş, Belediye olarak kadın girişimci derneği kuracaklarının da altını çizerek, bu projeye kadınların destek vermesini istedi.

Bu tür ziyaretleri daha sık yapacaklarını belirten Ereğli Gönül Elçileri, “Yaşlılarımızın kıymetlerini bilmeli, onlar için elimizden gelen desteği sağlamalıyız, en önemlisi de yalnız bırakmamalıyız, unutmamalıyız ki bizlerde yarın yaşlanacağız” diye duygularını ifade ettiler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.