1. HABERLER

  2. Önyargılı Sorulara Özgüven’den Sert Yanıt

Önyargılı Sorulara Özgüven’den Sert Yanıt

AK Parti Konya Milletvekili Cem Zorlu’nun milletvekilliği döneminde Ereğli’ye kazandırılan hizmet yatırımlarını açıkladığı toplantıda Ereğli’deki...

A+A-

AK Parti Konya Milletvekili Cem Zorlu’nun milletvekilliği döneminde Ereğli’ye kazandırılan hizmet yatırımlarını açıkladığı toplantıda Ereğli’deki yerel bazı basın mensuplarının program dışı Belediye Başkanı Özkan Özgüven’e sordukları sorulara Başkan Özgüven’den cevap sert oldu.

Özgüven, şirket işçilerinin maaşlarını almadıklarına dair sorulan soruya, “Memurlar maaşlarını peşin alırlar bir ay çalışırlar. İşçiler ise bir ay çalışırlar maaşlarını alırlar. Belediye Fen İşleri Müdürlüğünde çalışan şirket işçileri dışında kimsenin alacağı yoktur. Onların maaşları da hafta içerisinde hesaplarına yatırılacaktır” dedi.

Babasının da şirket işçisi olarak çalıştığını ve maaşını almadığını söyleyen basın mensubuna Özgüven, “Babanda Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı şirket işçisidir. Zaten söylüyorum Fen İşlerinde çalışan işçiler dışında kimsenin maaşı kalmadı diye. Anlamakta zorluk çekiyorsanız veya basın mensubu iseniz detaylı bir araştırma yapın” diye cevap verdi.

Bir başka basın mensubunun makam arabası hakkında sorduğu soruya ise Özgüven, “Her vatandaşta olan bir Passat marka araç alınmıştır. Daha önceki araba 380 bin km’de olan bir araçtır. Bagajında yağ bidonu gezdirdiğimiz bir araçtır. Arabayı da şirket vasıtası ile Belediyeden biraz para aktararak aldık. Eski araçlarımızın büyük kısmını satarak parasını temin ettik. Önyargılı sorunuz dahilinde Ereğli halkının temsil noktasında daha iyi bir arabayı kullanma kanaatinde olduklarını biliyorum” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.