1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. EREĞLİ PMYO’DA KURBİ DÖNEMİ
EREĞLİ PMYO’DA KURBİ DÖNEMİ

EREĞLİ PMYO’DA KURBİ DÖNEMİ

Ereğli  Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğü'ne atanan Ali Kurbi, görevine başladı.Ereğli PMYO Müdürü Bilal Çavuşoğlu'nun Polis Akademisi...

A+A-

Ereğli  Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğü'ne atanan Ali Kurbi, görevine başladı.

Ereğli PMYO Müdürü Bilal Çavuşoğlu'nun Polis Akademisi Başkan Yardımcılığına atanmasının ardından boşalan PMYO Müdürlüğüne atanan 1. Sınıf Emniyet Müdürü Ali Kurbi görevine başladı.

ALİ KURBİ KİMDİR?

1963 yılında Konya'nın Çumra ilçesinde doğdu. 1990 yılında Polis Akademisinden mezun oldu. 1990-1994 yılları arasında Afyon Emniyet Müdürlüğünde 1994-1998 yılları arasında Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğünde değişik birimlerde görev yaptı. 1998-2008 yılları arasında Aksaray Polis Meslek Yüksekokulu Müdürlüğünden yönetici ve ders görevlisi olarak çalıştı. 2008-2013 yılları arasında Sivas İl Emniyet Müdürlüğünde Şube Müdürü ve İl Emniyet Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. 30 Haziran 2013 tarihinde 1. Sınıf Emniyet Müdürlüğüne terfi ederek Strajeti Geliştirme Dairesi Başkanlığına atandı. Daha sonra da Polis Başmüfettişi olarak Özel Güvelik Denetleme Başkanlığında görevlendirildi. Ali Kurbi, evli 3 çocuk babasıdır. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.