1. HABERLER

  2. BELEDİYE

  3. İNTERNET SİTEMİZ HER ZAMAN ZİRVEDE
İNTERNET SİTEMİZ HER ZAMAN ZİRVEDE

İNTERNET SİTEMİZ HER ZAMAN ZİRVEDE

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin internet sitesi olan www.konya.bel.tr, ziyaretçi sayısını geçtiğimiz yıla göre yüzde 140 oranında artırarak Türkiye’de...

A+A-

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin internet sitesi olan www.konya.bel.tr, ziyaretçi sayısını geçtiğimiz yıla göre yüzde 140 oranında artırarak Türkiye’de Büyükşehirler arasında ikinci sırada yer aldı.

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin internet sitesi olan www.konya.bel.tr adresinin günlük ziyaretçi sayısı geçtiğimiz yıla oranla 15 binlerden 36 binlere yükselerek, ziyaret edilme oranı yüzde 140 oranında arttı.

Ölçüm şirketlerinin tespitlerine göre Türkiye’de en çok ziyaret edilen ilk 2; Türkiye dışından en çok ziyaret edilen ilk 3 Büyükşehir Belediyesi sitesi arasında yer alan www.konya.bel.tr, şehir kameraları, Şehir Rehberi, e-belediye hizmetleri, ATUS, web tv, 360 derece sanal tur ile Büyükşehir Belediyesi’nin pek çok hizmetine sağladığı kolay ulaşım ve Konya’yı tanıtan bölümleriyle ilgi görüyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin büyük ilgi gören 26 adet canlı yayın kamerası son 6 ayda toplamda 3 milyon 137 bin 923 kez izlenirken; Yeni Stadyum kamerası 637 bin 16, Zafer Meydanı kamerası da 444 bin 720 ile  en çok izlenen kameralar arasında yer aldı. Akıllı Toplu Ulaşım Sistemi (ATUS) ise sayfası hizmete girdiği 26 Ağustos 2013 den bu yana 11 milyon 133 bin 221 kez görüntülendi.

Ölçüm şirketlerinin verilerine göre, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Türkiye genelinde 243. sırada yer alarak Büyükşehirler arasında birinci olurken; Konya Büyükşehir Belediyesi bin 717 ile ikinci, İzmir Büyükşehir Belediyesi bin 794 ile üçüncü, Bursa Büyükşehir Belediyesi 2 bin129 ile dördüncü, Ankara Büyükşehir Belediyesi 2 bin 640 ile beşinci sırada yer aldı.

Günlük yaklaşık 36 bin kez ziyaret  edilen site, Türkçe, İngilizce, Almanca, Japonca, Korece, Fransızca ve Farsça yayınlarını da sürdürüyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.