1. HABERLER

  2. Ereğli POMEM İlk Dönem Öğrencilerini Aldı

Ereğli POMEM İlk Dönem Öğrencilerini Aldı

Ereğli Polis Meslek Edindirme Merkezi 14. Eğitim ve öğretim dönemi düzenlenen program ile başladı.Pomem’de düzenlenen programına Konya Milletvekili Prf....

A+A-

Ereğli Polis Meslek Edindirme Merkezi 14. Eğitim ve öğretim dönemi düzenlenen program ile başladı.

Pomem’de düzenlenen programına Konya Milletvekili Prf. Dr. Cem Zorlu, Ereğli Kaymakamı Şakir Erden, Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akif Akkaş, Emniyet Müdürü Talat Arslan ve Kamu Kurum ve kuruluşların temsilcileri ve öğrenciler katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Ereğli POMEM Müdürü Ali Kurbi belirli sınav aşamalarından geçen Fakülte mezunu öğrencilerin altı aylık eğitim sürecinin ardından teşkilatın ihtiyaç duyulan birimlerinde istihdam edileceklerini söyledi.

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven ise belediye olarak eğitim için farklı şehirlerden misafir gelen Öğrencilere kapılarının açık olduğunu söyleyerek öğrencilere başarılar diledi.

Konya Milletvekili Cem Zorlu ise. Altı aylık eğitim sürecinin ardından eğitimlerini başarıyla tamamlayan polis adaylarının ülkenin çeşitli yerlerinde görev yapacağını belirterek, polis adaylarına çıktıkları bu yolda başarılar diledi. Kaymakam Erden ise Öğrencilere alacakları bu eğitimi iyi değerlendirmeleri konusunda tavsiyede bulunarak öğrencilere iyi bir eğitim ve öğretim dönemi diledi.

Konuşmaların ardından Ereğli Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akif Akkaş tarafından polis adaylarına ilk ders verildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.