1. HABERLER

  2. TARSİM TOPLANTISI PERŞEMBE GÜNÜ

TARSİM TOPLANTISI PERŞEMBE GÜNÜ

Tarım Sigortaları Havuzu (TARSİM) bilgilendirme toplantısı Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü tarafından 12 Şubat Perşembe Günü düzenleniyor....

A+A-

Tarım Sigortaları Havuzu (TARSİM) bilgilendirme toplantısı Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü tarafından 12 Şubat Perşembe Günü düzenleniyor. Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Orhan SOYLU, Ziraat Odası toplantı salonunda gerçekleştirilecek toplantıya tüm Ereğli üreticilerini ve tarım paydaşlarını davet etti.

TARSİM bilgilendirme toplantısının 12 Şubat Perşembe günü saat 10.30’da Ziraat Odası toplantı salonunda gerçekleşeceğini vurgulayan Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Orhan SOYLU, “Herkesin çok iyi bildiği üzere bitkisel ve hayvansal üretimle uğraşan üreticilerimiz birçok risk ile karşı karşıya kalmakta. Bu risklerin doğurduğu sonuçlar çiftçilerimizde büyük ekonomik hasara yol açmakta. Bu risklerin en aza indirilmesi, çiftçi mağduriyetlerinin önüne geçilmesinin amaçlandığı Tarım Sigortaları ile ilgili üreticilerimizin yeterince bilgi sahibi olmadığını düşünüyoruz. Bizde bu noktada devreye girerek İl Müdürlüğümüz ile işbirliğiyle ve Ankara’dan konuyla ilgili uzmanların katılımıyla bir bilgilendirme toplantısı düzenliyoruz. Sayın Kaymakamımız Şakir ERDEN’in de katılacağı bu toplantıya tüm Ereğlili hemşerilerimi, değerli tarım paydaşlarını davet ediyorum. Akıllarına takılan her sorunun cevaplanacağı bu toplantı ile Tarım Sigortası yaptırmak isteyenlerin sayısının artacağını ümit ediyorum.” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.