1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Ereğli Protokolü Bayramlaştı
Ereğli Protokolü Bayramlaştı

Ereğli Protokolü Bayramlaştı

Kurban Bayramı nedeniyle, İlçemiz Ereğli’de bayramlaşma programı düzenlendi. Oğuz ata tesislerinde her yıl olduğu gibi protokol üyeleri tarafından, Bayramlaşma programı düzenlendi.

A+A-

Kurban Bayramı nedeniyle, İlçemiz Ereğli’de bayramlaşma programı düzenlendi. Oğuz ata tesislerinde her yıl olduğu gibi protokol üyeleri tarafından, Bayramlaşma programı düzenlendi.

Oğuz Ata Tesislerinde yapılan bayramlaşma Programı’na; Milletvekili Halil Etyemez, İlçe Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Ereğli Cumhuriyet Başsavcısı Alparslan Ağcakale, Ereğli Emniyet Müdürü Hakan Uzun, Ereğli Jandarma Bölük Komutanı Jandarma Binbaşı Osman Koşar, Çevre Bakanlığı Bürokratlarından Hemşerimiz Pervin Dilek, MHP Ereğli İlçe Başkanı Musa Yılmaz, Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Ağah Taşkın, Kamu Kurum ve Kuruluş temsilcileri, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Her bayramda olduğu gibi bu yılda Oğuz ata tesislerinde gerçekleştirilen bayramlaşma programında konuşan, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Milletvekili Halil Etyemez ve İlçe Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran yaptıkları konuşmada, Kurban Bayramının vatana, millete, İslam alemine ve tüm dünyaya barış getirmesi temennisinde bulunarak, Bayramlar birlik ve beraberliğimizin pekiştiği müstesna günlerdir. Bu günlerde Allah huzurumuzu, birliğimizi, dirliğimizi bozmasın. Başta Ereğli li vatandaşlarımız olmak üzere tüm vatandaşlarımızın bayramlarını kutlayan Özgüven, Etyemez ve Yaran. Kurban bayramının tüm dünya ülkelerine huzur ve barış getirmesini dilediler. Ayrıca Myanmar'da ve Arakanda yapılan insanlık dışı katliamlara dikkat çektiler.

Oğuz ata tesislerinde yapılan bayramlaşma programının ardından daha sonra ise Rehabilitasyon Merkezi, Vasfi’ye Ergen Huzurevi, Polis evinde yapılan bayramlaşma ’da ise İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli polislerle bayramlaşıldı ve ardından ise İlçe Jandarma Bölük Komutanlığında görevli askeri personelle bayramlaşıldı. Son olarak ise Şehit Aileleri ve Muharip Gaziler Derneği ziyaret edilerek bayramlaşıldı.

Ereğli protokolü yapmış olduğu bu bayram ziyaretlerin ardından, Ereğli’de bayramlaşma programı sona erdi.  

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.