1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Ereğli’de İki otomobil çarpıştı: 2 ağır 8 Yaralı
Ereğli’de İki otomobil çarpıştı: 2 ağır 8 Yaralı

Ereğli’de İki otomobil çarpıştı: 2 ağır 8 Yaralı

Ereğli Pancar Ekicileri Kooperatifi yeni hizmet binası önünde bayram öncesinde  meydana gelen kazada 2 ağır 8 kişi yaralandı.

A+A-

Ereğli Pancar Ekicileri Kooperatifi yeni hizmet binası önünde bayram öncesinde  meydana gelen kazada 2 ağır 8 kişi yaralandı.

Kaza; Konya Adana Karayolu üzerinde saat 18:00 sıralarında Şinasi mahallesinde meydana geldi. Konya’dan Adana İstikametine seyir halinde olan Turgay Yılmazer’in idaresinde ki 01 EOF 55 plakalı otomobil ile Eski Konya yolundan Konya Adana karayoluna çıkmak isteyen Hakkı Çalış’ın kullandığı 42 L 5676 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada can pazarı yaşanırken,  42 L 5676 Plakalı aracın sürücüsü Hakkı Çalış ile birlikte araçta bulunan Arda Çalış, Çınar Çalış, Fadime ve Sevgi Çalış ile birlikte 01 EOF Plakalı aracın sürücüsü Turgay Yılmazer ve araçta bulunan Nevzat Yılmazer, Mustafa Yılmazer ile birlikte 2 ağır toplam 8 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine çağrılan 112 sağlık ekipleri tarafından ambulanslar la Ereğli Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yaşanan bu kazada bayram arifesinde, kazaya karışan araçlardan karayoluna savrulan bayramlık alışveriş ve kazazede çocuklara ait eşya ve bayram için alınan şekerler karayolu üzerine savrulduğu görüldü.

Kaza sonrasında araçlarda büyük çapta maddi hasar oluştu. Konya Adana karayolu ise bir süre araç trafiğine kapanırken, Kazaya karışan araçların olay yerinden kaldırılmasının ardından karayolu üzerinde yapılan temizliğin sonrasında karayolu araç trafiğine açıldı.

Polis ekipleri soruşturma başlattı.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.