1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. EREĞLİ PROTOKOLÜ HALKAPINAR’DA BUNGALOV EVLERİNDE BULUŞTU
EREĞLİ PROTOKOLÜ HALKAPINAR’DA BUNGALOV EVLERİNDE BULUŞTU

EREĞLİ PROTOKOLÜ HALKAPINAR’DA BUNGALOV EVLERİNDE BULUŞTU

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, hafta sonunu Ereğli protokolü ile birlikte Halkapınar’ın Deli Mahmutlu Mahallesinde bulunan Bungalov evlerinde geçirdi.

A+A-

Konya’nın Halkapınar ilçesi Delimahmutlu Mahallesindeki bulunan ve Mülkiyeti Ereğli belediyesine ait olan bungalov evlerinde buluşan, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu bölgeyi ve bungalov evlerini Ereğli Protokolünü tanıttı. Ereğli Kaymakamı Edip Çakıcı, Ereğli Cumhuriyet Başsavcısı Zeynel Abidin Akkiraz, Ereğli Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Sinan Özbek, Ereğli Cezaevi Tabur Komutanı Yarbay Kahraman Gürbüz, Halkapınar Belediye Başkanı Mehmet Bakkal ve Birim Müdürleriyle Toros dağlarında bulunan doğa harikası bölgede buluştu.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu yapmış olduğu açıklamasında,

Hafta sonunu; Kaymakamımız, Cumhuriyet Başsavcımız, Ağır Ceza Reisimiz, Cezaevi Tabur Komutanımız, Halkapınar Belediye Başkanımız ve Birim Müdürlerimizle birlikte Delimahmutlu mahallemizdeki Bungalov evlerinin de bulunduğu Balık Pınarı tesislerimizde geçirdik. Kar yağışı nedeniyle bembeyaz bir görüntüye bürünen tesis görülmeye değer bir hale geldi.

Dilerim bembeyaz rahmeti Ereğli'mizin tamamında görmek nasip olsun dedi.

12145-912023690-001.jpg12145-912023465-001.jpg12145-912023507-001.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.