1. HABERLER

  2. Ereğli Sağlık Müdürlüğü 2014 Yılı Faaliyetlerini Değerlendirdi

Ereğli Sağlık Müdürlüğü 2014 Yılı Faaliyetlerini Değerlendirdi

Ereğli Sağlık Müdürlüğü tarafından 2014 Yılı Faaliyet Raporu Değerlendirme Toplantısı yapıldı.Ereğli İlçe Sağlık Müdürü Mehmet Emin Günay...

A+A-

Ereğli Sağlık Müdürlüğü tarafından 2014 Yılı Faaliyet Raporu Değerlendirme Toplantısı yapıldı.

Ereğli İlçe Sağlık Müdürü Mehmet Emin Günay Ereğli Sağlık Müdürlüğünün 2014 Yılı Faaliyet Raporu Değerlendirme toplantısında 1 yıllık sağlık hizmetleri ile ilgili olarak detaylı açıklamalarda bulundu. Cherry Garden Spa Hotel’de düzenlenen toplantıya Ereğli Kaymakamı Şakir Erden, Halkapınar Kaymakamı Mehmet Kocabey, Konya İl Sağlık Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mustafa Kendirci, Ereğli Sağlık Müdürü Mehmet Emin Günay, Ereğli Sağlık Müdürlüğü çalışanları ve davetliler katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Sağlık Müdürü Mehmet Emin Günay, Ereğli Sağlık Müdürlüğü olarak faaliyetlerle dolu bir yıl geçirdiklerini ifade ederek, vatandaşların sağlık hizmetlerinden en iyi şekilde yararlanabilmesi adına gece gündüz çalıştıklarını belirtti. Ereğli Sağlık Müdürlüğü olarak sağlık hizmetlerinin en hızlı ve doğru şekilde verilmesi adına sağlık çalışanlarının belirli periyotlarda eğitimlerden de geçtiğine değinen Günay, konuşmasının ardından katılımcılara 2014 yılı faaliyet raporu değerlendirmesinde bulundu.

Konya İl Sağlık Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mustafa Kendirci ise Ereğli’nin Konya’nın ilçeleri arasında sağlık faaliyetlerinde en aktif ilçelerden biri olduğunu söyledi, Ereğli Sağlık Müdürü Mehmet Emin Günay nezdinde tüm sağlık çalışanlarına başarılarının devamını diledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.