1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. EREĞLİ SPORA DESTEK ARAYIŞI
EREĞLİ SPORA DESTEK ARAYIŞI

EREĞLİ SPORA DESTEK ARAYIŞI

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven Ereğli sporla kahvaltıda buluştu.

A+A-

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven Ereğli sporla kahvaltıda buluştu.

Aşina Restorandın sponsorluğunda Ereğli spor oyuncu ve yönetim kadrosu Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven ile sabah kahvaltısında bir araya geldi. Kahvaltının amacının Ereğli spora destek vermek olduğu dile getirildi.

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven yaptığı açıklamada şunlara değindi;

" Bugün Ereğli sporla sabah kahvaltısındayız, sabah kahvaltımıza ev sahipliği yapan Aşina restoranta teşekkür ediyoruz. Ereğli’de futbol bir değerdir. Ereğli halkının futbola verdiği önem stadyumda ki seyircisi ile diğer yerlere göre mukayese edildiğinin de ne kadar farklı olduğunu ne kadar önemli olduğunu sizler de görüyorsunuzdur, zaten maçlara gelen konuk takımlar misafir takımlarımızın yöneticileri, futbolcuları, seyircimizin taraftarımızın takımına sahip çıkışına gerçekten hayret ediyorlar.

                Bende bu vesile ile öncelikle taraftarımıza çok teşekkür ediyorum. Bu açıdan baktığımızda Ereğli spor Amatör lig de daha önce bal ligindeydi. Çok önceki yıllar ikinciliğe kadar yükselmişti. Dolayısıyla Ereğli’de de futbolu bir marka haline getirmek için çabalar sarf ediyoruz. Hocamızla, yönetimimizle, oyuncularımızla, teknik kadromuzla ve özellikle taraftarımızla. Tâbii buradan Ereğli’de ki bu konuda katkısı olabilecek hemşerilerimize de bir sitem etmek istiyorum. Şu an itibariyle belediye olarak Ereğli sporumuza her türlü maddi ve manevi desteği vermeye gayret ediyoruz. Hiçbir şeyin eksik olmamasına özen gösteriyoruz.

                Bu konuda gerek hocamız gerek futbolcularımız da anlayışla hassasiyetle olaya yaklaşıyorlar, sitemimizi bir kez daha ifade ederken Ereğli spor Ereğli’nin bir değeridir.

                Tabiri caizse; Ereğli’nin bir markasıdır. Ereğli spora maddi destek istiyoruz. Bugün bu kahvaltıyı bize sunan arkadaşımızın hem bir maddi katkısı hem de manevi katkısı var. Bir çok bu anlamda ki işyerleri kahvaltı bazında bir organizasyon yapıyorlar ama biraz daha futbolcularımızı da motive edecek katkıları iş adamlarımızdan Ereğli Belediye başkanı olarak basınımızın huzurunda açık davet yapıyorum bizim tarzımız değildir. Belediye başkanı sizi yemeğe çağırıyor bir kap yemek bir sofrada da Ereğli spora ne yardım yapacaksınız diye zorlamak veya böyle bir talepte bulunmak benim tarzım değildir. Ama ortada bir gerçek vardır. Bugün Ereğli sporun havanın bile soğuk olduğu maçında 1500 tane seyircisi vardır. 2 tane tribünümüz doluyor.

                O açıdan bunun da buradan altını çizerek bu kahvaltı sofrasında futbolcularımız ve sizlerin huzurunda ifade ediyorum.

                Arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum başarılar diliyorum yani netice de futbol bir spor oyunu bir mücadele 1. mutlaka bir kişi şampiyon bir takım olacak. Bu neden Ereğli olmasın? Mantığı ve duygusuyla bütün arkadaşlarımızın gayret göstermesini istiyorum. İyi oynamak bazen yetmeyebilir. Bazen başka nedenlerden dolayı şanssızlık yakamızı bırakmayabilir. O açıdan da önemli olan Ereğli sporun ruhunu ve mücadelesini hem sahaya hem şehre yansıtmaktır" diyerek sözlerini sonlandırdı.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.