1. HABERLER

  2. Ereğli Umem Beceri 10. Kurs Yönetimi İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

Ereğli Umem Beceri 10. Kurs Yönetimi İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

Ereğli Ticaret ve Sanayi Odasında işveren için önem arzeden toplantıda, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, TOOB ve TOOB-ETÜ...

A+A-

Ereğli Ticaret ve Sanayi Odasında işveren için önem arzeden toplantıda, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, TOOB ve TOOB-ETÜ arasında imzalanan protokol kapsamında işverenin istediği elemanı istediği nitelikte ve hiçbir maliyete katlanmadan yetiştirme imkanı sağlayan bir meslek edindirme, deneyim kazandırma ve istihdam projesi kurs yönetimi toplanarak faaliyetlerine başladı.

Ereğli Ticaret ve Sanayi Odasında yapılan toplantıya Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Murat Karpuzcu başkanlığında, Çalışma ve İş Kurumu Ereğli Hizmet Merkezi Müdürü Sait EKER, Milli Eğitim Şube Müdürü İrfan KANIK, Ereğli Ticaret Borsası Genel Sekreteri Tuncay TUNÇ, Ereğli Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa SIRIM, Ereğli Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Bilal YALÇIN katıldı.

Kurs yönetimi oluşturularak kurs işleyişi ve bilgilendirme çalışmaları gerçekleştirildi. Kurs kapsamında verilecek destekler için Ereğli Ticaret Odası talepleri alarak görüşülmek üzere UMEM kurs yönetimine iletecektir.

Kurs yönetimince gerekli işgücü yetiştirilmesine karar verilen ve istihdam taahhüdünde bulunan işletmeler gerekli teşviklerden faydalandırılarak işgücü ihtiyaçları karşılanacaktır.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.