1. HABERLER

  2. Ereğli SGMM Öğrencilere Kitap Dağıttı

Ereğli SGMM Öğrencilere Kitap Dağıttı

Ereğli Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğü tarafından 10 Mart 2015 tarihindeÖğretmen Abdurrahim İlkokulu’nda ‘Güven ile Sağlıklı Yaşam’ adlı...

A+A-

Ereğli Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğü tarafından 10 Mart 2015 tarihindeÖğretmen Abdurrahim İlkokulu’nda ‘Güven ile Sağlıklı Yaşam’ adlı çizgi film DVD’ sinin öğrencilere gösterimi ve aynı adlı hikaye kitabının dağıtım töreni gerçekleştirildi.

Törenin açılış konuşmasını yapan Ereğli Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü Serdar FINDIK, bu sosyal sorumluluk projesine destek veren başta Ereğli Kaymakamlığı olmak üzere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Öğretmen Abdurrahim İlkokulu’ nunyönetici ve çalışanlarına teşekkür etti. Serdar FINDIK, projenin önemine vurgu yaparak, anayasal bir hak olan sosyal güvenliğin küçük yaşlardan itibaren öğrenilmesi gereken bir olgu olduğunun altını çizdi.

Konuşmaların ve çizgi film gösteriminin ardından Ereğli Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü Serdar FINDIKve Öğretmen Abdurrahim İlkokulu Müdürü İbrahim ERDEM tarafından kitapların öğrencilere dağıtımı yapıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.