1. HABERLER

  2. Ereğli Yeni Bir Bulvara Kavuşuyor

Ereğli Yeni Bir Bulvara Kavuşuyor

Belediye Başkanı Özkan Özgüven Fen İşleri Müdürlüğü Ekiplerinin stadyum önünde sürdürdüğü çalışmaları yerinde inceledi. Özgüven çalışmaların...

A+A-

Belediye Başkanı Özkan Özgüven Fen İşleri Müdürlüğü Ekiplerinin stadyum önünde sürdürdüğü çalışmaları yerinde inceledi. Özgüven çalışmaların hangi aşamaya geldiği noktasında bilgi aldı ve kısa süre zarfından çalışmaların tamamlanarak hizmete hazır hale getirilmesi noktasında talimat verdi.

EREĞLİ’YE YENİ BULVAR

Belediye Başkanı Özkan Özgüven Kapalıspor Salonu önünde açılan yolun otogar’a bağlanacağını söyleyerek, “Ereğli’ye yeni bir bulvar kazandıracağız” dedi.

Özgüven yaptığı açıklamada, “Kalıcı hizmet yaparak iz bırakmak istiyoruz. Bu doğrultuda şehrin girişinde başlattığımız kavşak çalışmaları süratle devam ediyor. Kapalıspor Salonu önünde başlatılan yol açma ve genişletme çalışmamız sonucu bu yol Otogar’a bağlanacak. Bu konuda başlattığımız 18 uygulaması sonucu Ereğli’ye yeni bir bulvar kazandırmış olacağız. Yine karşı yön yani Öğretmenevi önündeki yol güzergahı da Kazım Karabekir Ortaokulu yoluna bağlanacak. Tabi bu yolda genişletme çalışmalarımız olacak” dedi.

ŞEHRE DEĞER KATACAK

Başkan Özgüven stadyum konusunda da bir çalışma içerisinde olduklarını vurguladığı açıklamasında, “Stadyumun yerinin değişmesi için çalışmalarımız devam ediyor. Şehrin girişindeki bu alanın şehre değer katacak bir konsepte kavuşması için çalışıyoruz. Ast olan Ereğli’ye ve Ereğli halkına en güzel hizmeti sunmaktır. Bu doğrultuda, bu bilinçle ekiplerimiz sahada çalışıyorlar” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.