1. HABERLER

  2. Trafo ve Pano Hırsızları Çiftçiyi Mağdur Ediyor

Trafo ve Pano Hırsızları Çiftçiyi Mağdur Ediyor

Karapınar İlçesine bağlı Akören mahallesinde meydana gelen olayda çiftçilerin Trafo, Pano ve Kablolarını çalan hırsızlar çiftçiyi mağdur etti.Geçtiğimiz...

A+A-

Karapınar İlçesine bağlı Akören mahallesinde meydana gelen olayda çiftçilerin Trafo, Pano ve Kablolarını çalan hırsızlar çiftçiyi mağdur etti.

Geçtiğimiz akşam yaşanan hırsız olayında sulama sezonunun sona ermesiyle hırsızlar sahaya indi hırsızlar çiztçini borç harç içerinde yaptırdığı sulama sistemini talan etmesi sonucu çiftçi mağduriyet yaşıyor. Bölgedeki hırsızlık olaylarının artması sonucu çiftçi olumsuz etkilenirken ürünleri para etmeyen çiftçiye bir de hırsızların ek maliyet oluşturması sonucu çiftçi kara kara düşünüyor.

HIRSIZLAR TRAFO PANO VE KAPLOLARI ÇALIYOR

Karapınar’ın Akören mahallesinde yaşanan hırsızlık olaylarından dolayı mağdur olduğunu aktaran çiftçiler sorunlarına çözüm istiyor “Yaşanan bu hırsızlık olayları nedeniyle içerisinde bulunduğumuz kış ayı dolayısıyla ekim yapılmayan aylarda tüm trafoları ve panoları söküp tek bir yerde muhafaza etmeyi bile düşündüklerini belirten çifti, bunlara kim dur diyecek diye serdenişte bulundular’’.

Bütün bu olumsuzluklar bizlere ek maliyet ve zaman kaybına yol açıyor diyen çiftçi, Bu noktada bir önlem alınması ise bizim gibi Karapınar genelindeki tüm çiftçi ve kooperatiflerin ortak arzusudur” diyerek sorunlarına çözüm beklediklerini ifade ederek, yetkililerden ise magdur olmalarına neden olan zanlıların bir an önce yakalanarak adalete teslim edimeleri olduğunu belirtiler.

Trafo ve Pano Hırsızları Çiftçiyi Mağdur Ediyor--1-2

Trafo ve Pano Hırsızları Çiftçiyi Mağdur Ediyor--3

Trafo ve Pano Hırsızları Çiftçiyi Mağdur Ediyor--4

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.