1. HABERLER

  2. EREĞLİ’DE BIÇAKLAR KONUŞTU 1 ÖLÜ, 1 YARALI

EREĞLİ’DE BIÇAKLAR KONUŞTU 1 ÖLÜ, 1 YARALI

Ereğli’de Gazinolar Bölgesinde, bir gazinoda çıkan bıçaklı kavgada malesef 1 kişi boynundan aldığı bıçak darbesi sonucu hayatını kaybetti.Mustafa...

A+A-

Ereğli’de Gazinolar Bölgesinde, bir gazinoda çıkan bıçaklı kavgada malesef 1 kişi boynundan aldığı bıçak darbesi sonucu hayatını kaybetti.

Mustafa Göktaş  Bıçaklanarak hayatını kaybederken,  Ugur Keskin isimli kişi ise yaralandı, Polis ekipleri ise bu ölümlü kavgaya karışan 2 şüpheliyi göz altına alırken, bizler de neler oluyor Ereğli’de diye  soruyoruz kendimize, Ereğli’de gün geçmiyor’ki bıçaklı kavga olmasın , bunlara birilerinin dur demesi gerekiyor.

Ereğli ‘de, Sokak ve Caddeler de  Madde bağımlıları yani balliciler adete cırıt atıyor insanlar kaldırımda yürürken ballicilerden korkarak ve ürkerek yürüyorlar malesef, bizlere vatandaşlar bu konuyu bir dile getirin diye defalarca ikazlar da bulundular, haber yapın lütfen diye  sözlü olarak çok kez ifade ettiler.

Bizden söylemesi diyor ve umarız ki ilçemizde bir daha olumsuz bir haber olmaz bizlerde bu olumsuz haberleri haber yapma gereği duymayız diyoruz.

 

Umarız Bu Son Olur Başka Canlar Yürekler Yanmaz Yuvalar Yıkılmaz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.